fbpx

Branding pakket

Als dienstverlener weet je dat een professionele, authentieke uitstraling helpt om jouw droomklant in beweging te krijgen. Daarom wil je jouw branding op een originele wijze vertaald zien naar prikkelend beeldmateriaal. Misschien heb je zelf al iets geprobeerd in Canva, maar het resultaat was niet wat je voor ogen had. Bij anderen ziet het er gewoon veel beter uit. En als je jezelf en je bedrijf serieus neemt, weet je gewoon dat het goed moet.

Ik heb een mooi branding pakket beschikbaar waarmee je een uitstraling neerzet die perfect bij jou en je droomklant past.

Inhoud branding pakket

Tijdelijk € 987

Merkstrategie

In 250 woorden schrijf ik jouw merkstrategie als uitgangspunt voor de nieuwe look & feel.

Logo

Op basis van 2 ontwerpvoorstellen.

Stijl

Kleurenpalet, illustraties, eventuele dessins, lettertypen en de stijl voor jouw fotografie.

Social Designs

Instagram sjablonen: 6 posts, 6 stories en 5 highlights. Een ander platform kan natuurlijk ook. Laten we dit overleggen.

Alles wordt wordt opgeleverd in Canva, maar als je dit op een andere manier wilt ontvangen, no problem!

Brand sheet

Hierin vind je een overzicht van jouw nieuwe huisstijl en kleuren met een uitleg hoe je dit gebruikt.

BONUS: Briefingsformulier fotografie

Zodat jouw fotograaf smashing foto’s maakt die helemaal bij jouw nieuwe stijl passen.

BONUS: Social Content Kalender

Met daarin elke dag een nieuw contentidee voor je socials.

Onze samenwerking gaat als volgt…

Stap 1

Na ons eerste contact, stuur ik je een briefingsformulier met een aantal vragen. Hiermee krijg ik een goed beeld van jouw verzoek en alle wensen die je maar hebt. Kijk ook eens naar de gratis training Personal Branding, waarmee je onderzoekt wat je precies uit wilt stralen voor jouw droomklant.

Stap 2

Nadat ik jouw briefingsformulier heb ontvangen, loop ik deze met jou door tijdens een Zoom-meeting of telefonisch. Samen kijken we of we op 1 lijn zitten met betrekking tot jouw nieuwe stijl. Daarna ga ik voor je aan de slag met jouw merkstrategie!

Stap 3

Als je akkoord bent met jouw merkstrategie ontvang je van mij 2 logovoorstellen met daarbij een hint van jouw nieuwe social stijl. Word je daar blij van? Dan werk ik de beste keuze voor je uit.

Stap 4

Ik presenteer jouw nieuwe branding! Je hebt uiteraard nog de mogelijkheid om hier wat wijzigingen in aan te brengen. Daarna maak ik alles klaar voor gebruik.

Stap 5

Hoera, tijd voor de officiële oplevering! Je ontvangt je nieuwe logo in een PNG en EPS-bestand. Daarnaast zet ik de sjablonen voor je socials klaar in Canva, zodat je heel veel leuke content kan maken. Je ontvangt daarnaast een brandsheet met informatie over het gebruik van jouw nieuwe stijl. En ook een briefingsformulier voor de fotograaf als je nieuw beeldmateriaal in je nieuwe stijl wilt laten maken.

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!