fbpx

Een goed uitgedachte strategie is het begin van alle magie.

Opeens besef je: ik ga het helemaal anders doen! Maar hoe?

Die ondernemerskriebels gieren door je lijf. Je wilt het gewoon helemaal anders doen! Stoppen met je baan in loondienst of een dikke verandering doorbrengen in je huidige bedrijf omdat de resultaten tegenvallen. Je wilt gaan voor die ultieme vrijheid en de leukste klanten helpen die er zijn. Echter; het is je nog niet gelukt om de juiste stap te zetten. Je loopt namelijk tegen een of meer van de volgende problemen aan:

N

Je hebt op zich wel een goed idee om in de markt te zetten, maar je weet dat een gedegen plan met een heldere missie en visie hard nodig is om dat professioneel aan te pakken. Alleen krijgt het maar geen vorm. Waar begin je nou?

N

Het blijft een beetje bij dromen. Jouw plannen blijven in je hoofd zitten en daardoor worden ze niet concreet. Je weet niet welke stappen je precies moet zetten om je droom te realiseren. En daarom doe je wat je altijd al deed. Met als gevolg dat je geen stap verder komt.

N

Online ben je ‘all over the place’. Elke dag zoek je naar manieren om je plan handen en voeten te geven of om je aanbod in de markt te zetten. Echte stappen maak je niet, omdat je vervolgens blijft hangen bij leuke filmpjes op TikTok of die ene FB-groep met andere zoekende ondernemers. Daar wil je vanaf. Je wilt niet meer stagneren, maar gerichte stappen maken naar succes!

N
Je hoort van iedereen dat je moet toewerken naar een helder doel, maar dat doel krijg je met geen mogelijkheid helder :). Dus daarom doe je maar wat, in de hoop dat het genoeg oplevert. Maar het gewenste resultaat blijft uit.
N

Het ondernemerschap zit vol met verrassingen waar je nog niet bekend mee bent. Een website, de financiën, branding, goede teksten, marketing… Best overweldigend allemaal. Waar begin je mee en hoe maak je het makkelijk?

N

Ook binnen marketing moet je veel keuzes maken. Je hoort van alles over funnels, SEO en adverteren… en daarbij ook nog eens al die social media-mogelijkheden. Je wilt in 1 keer de juiste keuze maken en niet aanrommelen.

Succesvolle ondernemers durven om hulp te vragen.

Picture this:
Over een jaar ziet jouw leven er heel anders uit. Want dan heb je eindelijk goedbetalende, leuke klanten die echt bij je passen. Je hebt geleerd dat een helder jaarplan met haalbare doelen je luchtiger laat ondernemen vanuit een fijne flow. Niet alles ging vanzelf, want tegen sommige werkzaamheden zag je op. Maar achteraf waren de activiteiten die je inzette helemaal niet zo moeilijk om te doen. Waarvan je eerst dacht dat je ze helemaal niet kon, doe je alles nu vanuit ease. Daarom voel je je krachtig en trots. Je bent blij dat je deze stap hebt gezet en al dat aanmodderen achter je ligt. Je besteedt je tijd zorgvuldig, de resultaten zijn er en je bent klaar voor meer.

Wil jij dit ook? Ik heb twee opties die je verder brengen naar een bloeiende business:

Marketingplan op maat

Ik werk jouw bedrijfsidee uit naar een haalbare strategie met een heldere marketingaanpak.

Tijdelijk € 560,-

Heb je een goed bedrijfsidee, maar weet je niet hoe je dat vertaalt naar een onderneming met voldoende klanten? Na een vragenlijst met daarna een uitgebreide intake, schrijf ik graag jouw strategisch marketingplan. Hierin staan:

 • Jouw missie en visie als uitgangspunt.
 • Strategie – hoe je werkt om klanten te krijgen.
 • Doelstelling – welk realistisch doel behaal je binnen welke tijd.
 • Doelgroep – een persoonsomschrijving van jouw ideale klant.
 • Pitch – jouw marktingboodschap verpakt in wat jij precies doet en voor wie.
 • Advies verdienmodel op basis van aanbod.
 • Advies marketingmiddelen en online zichtbaarheid.
 • Planning – wanneer zet jij alle middelen en activiteiten in om zichtbaar te blijven.

Je weet precies welke stappen je moet zetten zodat je consistent zichtbaar bent voor jouw droomklant.

Bouw een succesvol bedrijf in 12 weken

1:1 mentorship voor ambitieuze veranderaars.

Tijdelijk € 1879

Dit programma is perfect als je nog moet starten als ondernemer of als je resultaten gewoonweg tegenvallen. Je doorloopt alle stappen om je bedrijf tot een succes te maken en ik neem je persoonlijk mee. Je krijgt:

 • 8 modules met diverse opdrachten over: personal branding (gratis), master your mindset, herken je droomklant, aanbod en verdienmodellen, waanzinnig converterende webcontent, financiële doelen stellen en waarmaken met marketing, easy contentplan, perfect pitchen, soepele sales zonder jeuk.
 • BONUS: 3 templates voor je homepagina, over mij-pagina en salespagina.
 • BONUS: Whitepaper SEO: Hoe je beter zichtbaar wordt via zoekmachines.
 • BONUS: Lanceer je business in 14 stappen.

Deze mentoring duurt 3 maanden en ik doe dit met slechts 10 ondernemers per jaar. Na deze periode weet je precies wat je moet doen om goedbetalende klanten te ontvangen.

Ik vier dit jaar mijn 20-jarig ondernemersjubileum! Daarom speciaal voor jou een gratis training Personal Branding

Als je je inschrijft kom je ook op mijn mailinglijst. Je ontvangt dan 1x per week leuke inspiratie in je inbox en fijne tips. Maar soms kan het ook zo zijn dat ik je een fingerlickin’ aanbod doe (met een reminder, en misschien nog een reminder). Heb je daar geen zin in? Dan kun je je gelijk uitschrijven. Ik vind dat echt geen probleem. Zie ook mijn privacyverklaring

Het is tijd voor een feestje!

Niet alleen omdat ik nu 20 jaar ondernemer ben, hoor (al vind ik het stiekem best een prestatie, haha). Het gaat mij vooral om jou! Jij leest dit nu en je hebt zin in een nieuwe draai aan je bedrijf, op welke manier dan ook. Ik wil daarvoor dan gelijk alle glitters uit de kast trekken.

Als het om marketing, content, design en ondernemen gaat, heb ik er dus al een tijdje opzitten. Het begon in 2003 bij grote corporates als KLM, KPMG en Rabobank. Maar nu werk ik het liefst met vrouwelijke dienstverleners die het leven van hun klanten een stukje mooier maken. Of je nou een leefstijlcoach bent of een interieurstylist… dat maakt mij niet uit. Jij wilt graag het verschil maken met je bedrijf en ik help je met de verpakking [*trekt de bubbels alvast open*].

Liefs, Annemarieke

Oja, als je nou meer wilt weten over wat er in die 20 jaar is gebeurd (met ups en downs)…

Ook werk ik wel eens samen met deze leuke opdrachtgevers: