fbpx

1-op-1 programma:
Een succesvolle business met een onderscheidend merk!

ZULLEN WE SAMEN JOUW STYLING BUSINESS NAAR EEN HOGER PLAN TILLEN?

Weet je nog, dat je aan je familie en vrienden vertelde dat je voor jezelf ging beginnen? De meesten reageerden super enthousiast. Echt iets voor jou!

Een enkeling had z’n twijfels, maar daar liet jij je niet door uit het veld slaan. Want jij wist zeker dat het ging lukken!

Jij dacht vast aan een knallende start, want tijdens je periode in dienst waren mensen al laaiend enthousiast over je kwaliteiten. Maar niets bleek minder waar. Die klanten kwamen niet zomaar aanwaaien.

Ondernemen bleek toch moeilijker dan je dacht.

Eigenlijk weet je ook wel dat je jezelf veel beter op de kaart moet zetten. En daarom zoek je nu al een tijdje online naar verschillende marketingideeën om beter zichtbaar te zijn. Je surft eens naar collega stylisten en je leest wat blogs. Maar van alle ideeën en inzichten raakt je hoofd zo vol, dat je afdwaalt en uiteindelijk niet in de actiemodus komt.

Oké, posten op social dat doe je op zich wel vaak. Andere stylisten zie je daar ook succesvol zijn. Maar ook daar krijg jij geen toffe klanten uit. En als mensen zeggen dat je misschien wat meer moet netwerken om klanten te krijgen, krijg je spontaan een nare kriebel. Moet dat nou echt? Zomaar een verkooppraatje houden? Hmm, echt niet jouw ding!

Zo ben je alweer een tijdje verder. En mensen vragen wel eens; “Gaat het goed met je bedrijfje?” “Mwa, best redelijk,” zeg je dan. Maar diep van binnen begint het toch wel te knagen. “Heeft die ene persoon dan toch gelijk? Moet ik dan maar weer een vaste baan gaan zoeken?” Bah nee, dat is wel het allerlaatste waar je aan moet denken! Er moet nu snel wat gebeuren. Je weet alleen niet hoe…

Stel nu eens dat je…

N

Precies leert hoe je aan genoeg klanten komt en daarvan lekker kan leven?

N

Leert hoe je je echt onderscheidt van anderen, zodat jouw droomklant voor jou kiest?

N

Met jouw aanbod je klant precies weet te raken, zodat ze je betalen wat je waard bent?

N

Wordt gezien als de expert in jouw specialisme, zodat klanten niet kunnen wachten om met je af te spreken?

N

Leert dat marketing eigenlijk heel makkelijk en leuk is, omdat je met de juiste structuur en middelen continu klanten trekt? En daardoor ook nog eens tijd bespaart en meer rust in je hoofd hebt?

N

Een krachtig verhaal vertelt op jouw website, maar ook in levende lijve, waarmee je eindelijk de tofste klanten binnenhaalt?

N

Eindelijk genoeg klanten en geld hebt, zodat je zonder zorgen leuke dingen kan doen en financieel meer zekerheid hebt?

Dit leer je tijdens het 1-op-1 programma ‘Een succesvolle business met een onderscheidend merk’.

Of je nou een interieurstylist, fotostylist, fashionstylist, foodstylist, visagist, nagelstylist, etaleur, outdoor stylist, decorateur of een andere mooimaker bent…

Tijdens 8 modules waarin we 1-op-1 samenwerken, ontdek je hoe je jezelf echt goed op de kaart zet en hoe je met meer kennis en zelfvertrouwen klanten binnenhaalt. Maar let op! Je krijgt huiswerk mee en gaat echt flink aan de bak.

Wat is de inhoud van het programma?

Het programma bestaat uit de volgende modules:

MODULE 1

PERSONAL BRANDING

Hoe je jezelf onderscheidt en jouw visie op je vakgebied ontwikkelt.

MODULE 2

HOE JE FOCUST OP JE FAVORIETE KLANT

Doordat je deze door en door kent, weet jij precies hoe je de juiste impact maakt.

 

MODULE 3

EEN WERKENDE WEBSITE
Tips voor jouw website en het schrijven van een home- en over mij-pagina volgens een beproefd format.

MODULE 4

HET PERFECTE AANBOD

Je stelt een waanzinning aanbod samen, en schrijft een goed werkende salespagina.

MODULE 5

DOELEN STELLEN

Ik laat je zien hoe je op een slimme manier businessdoelen – ja, dus ook omzetdoelen – stelt en hoe je het jezelf ongelofelijk easy maakt met een makkelijk actieplan

MODULE 6

DE JUISTE MARKETING ACTIVITEITEN

Hoe je er slim voor zorgt dat je met de juiste middelen klanten binnenhaalt en welke activiteiten je daarvoor inzet.

MODULE 7

JOUW CONTENTPLAN

Het is tijd voor de juiste zichtbaarheid! Hier maken we jouw contentstrategie en -planning en kijken we naar welke teksten en inhoud echt impact maken.

MODULE 8

SOEPELE SALES

Hier ontdek je hoe je je diensten aan de man brengt en eventuele bezwaren wegneemt. Dit alles zonder opdringerig verkoopgevoel. Jij gaat genieten van je sales! Ja echt!

Aan het einde van dit traject, dan…

N

Weet je precies hoe jij aan je klanten komt. Halfbakken pogingen die niets opleveren zijn verleden tijd.

N

Heb je je droomklant en je doel duidelijk voor ogen. Daar is je strategie en actieplan helemaal op afgestemd. Je hebt eindelijk een structuur. Daardoor werk je veel effectiever, en heb je meer rust in je hoofd.

N

Kijk je nooit meer zuchtend naar succesvolle ‘collega’s’. Je weet met jouw unieke waarde onderscheidend te zijn zodat jouw droomklanten voor ‘jou’ kiezen.

N

Heb je je praatje klaar en weet je duidelijk te vertellen wie je bent, wat jouw oplossing is en voor wie. Klanten kunnen straks niet meer om je heen en ze betalen je wat je waard bent!

N

Heb je een fantastische basis voor een succesvolle business omdat je knalt met je marketing. Dat je daar wat tijd en energie in moet steken vind je niet erg: het is leuk, veel makkelijker dan je dacht én het levert een continue stroom van waardevolle klanten op.

Ben je ook klaar met die onzekerheid?

Dan is NU het moment aangebroken om een serious business neer te zetten die geld oplevert. En ik neem je mee tijdens deze toffe reis!

Dit programma heeft een waarde van € 1879,- exclusief btw.

Daarvoor krijg je:

  • 8 trainingsmodules met video
  • 6 individuele sessies van een uur
  • Worksheets met huiswerkopdrachten
  • Bonus 1: Leren lanceren
  • Bonus 2: Contentkalender 2023
  • Bonus 3: 3 videoscripts

Veelgestelde vragen

Als ik mij heb aangemeld, hoe gaat het dan verder?
Geweldig! Dan heb je de eerste stap gezet naar een succesvolle business! Ik bel jou om kennis te maken en een afspraak om de eerste module in te plannen.

Mag ik ook in termijnen betalen?
Dat kan! We kunnen het verdelen in 3 termijnen. Dit kan je bij aanmelding aangeven.

Hoe snel kan ik starten met dit traject?
Afhankelijk van onze beide agenda’s kan dit over het algemeen binnen twee weken. Vakantieperioden uitgezonderd. Wel stuur ik je alvast wat opdrachten als voorbereiding op de eerste module. Dan kun je in ieder geval al lekker snel aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?
Gemiddeld 2-4 uur per module. Valt eigenlijk best mee, toch?

Waar vindt het plaats?
Je kan de modules lekker thuis volgen. We plannen daarna de sessies in met Zoom. Super makkelijk!

Ik ben nog geen zelfstandig ondernemer, maar wil het wel graag worden. Is dit traject iets voor mij?
Jazeker. Dat is juist een goede zet, omdat je dan geen tijd en geld verspilt aan hoe het niet moet! Je legt een solide basis voor je business die je op een goede manier uitbouwt.

Ben je het ook zat om jouw kostbare tijd te verdoen met al die pogingen die niets opleveren of wil je in 1 keer sterk beginnen met je onderneming? Laat mij je leren hoe je op een makkelijke en leuke manier aan klanten komt!

Waarom ik jou graag help

Twee jaar terug vroeg een groepje ZZP’ers tijdens een meeting of ik ze niet kon helpen met wat marketingtips.

Ik werkte al 16 jaar als zzp’er aan verschillende marketingconcepten en de laatste jaren ook als designer en stylist. Dus het was eigenlijk een hele logische vraag!

Al snel bleek dat er meer nodig was dan alleen maar een paar tips. Het lag dieper. In veel gevallen miste er een goede basis voor hun business. Ik kon niet wachten om Brand Your Style te beginnen en jullie daarmee te helpen.

Ik wil namelijk niet dat jij als creatief loopt te ‘strugglen’. Mijn missie is dat elke zzp’er in de creatieve dienstverlening blij wordt van succesvol ondernemen.

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!