fbpx

1-op-1 programma:
Een succesvolle business met een onderscheidend merk!

ZULLEN WE SAMEN JOUW BUSINESS NAAR EEN HOGER PLAN TILLEN?

Stel nu eens dat je…

N

Precies leert hoe je als powervrouw aan genoeg klanten komt en daarvan lekker kan leven?

N

Leert hoe je je echt onderscheidt van anderen, zodat jouw droomklant voor jou kiest?

N

Met jouw aanbod je klant precies weet te raken, zodat ze je betalen wat je waard bent?

N

Wordt gezien als de expert in jouw specialisme, zodat klanten niet kunnen wachten om met je af te spreken?

N

Leert dat marketing eigenlijk heel makkelijk en leuk is, omdat je met de juiste structuur en middelen continu klanten trekt? En daardoor ook nog eens tijd bespaart en meer rust in je hoofd hebt?

N

Een krachtig verhaal vertelt op jouw website, maar ook in levende lijve, waarmee je eindelijk de tofste klanten binnenhaalt?

N

Eindelijk genoeg klanten en geld hebt, zodat je zonder zorgen leuke dingen kan doen en financieel meer zekerheid hebt?

Dit leer je tijdens het 1-op-1 programma ‘Een succesvolle business met een onderscheidend merk’.

Of je nou een interieurstylist, schoonheidsspecialist, fysiotherapeut, personal trainer of een andere ambitieuze vrouw in de dienstverlening bent…

Tijdens 8 modules waarin we 1-op-1 samenwerken, maak je een sterk concept passend bij jouw zijn & visie, en ontdek je hoe je jezelf echt goed op de kaart zet en hoe je met meer kennis en zelfvertrouwen klanten binnenhaalt. Maar let op! Je krijgt huiswerk mee en gaat echt flink aan de bak.

Wat is de inhoud van het programma?

Het programma bestaat uit de volgende modules:

MODULE 1

PERSONAL BRANDING

Jouw stijl, jouw ondernemerstype en jouw krachtige visie. We starten met het bouwen van een sterk merk met jouw onderscheidend vermogen.

MODULE 2

HOE JE FOCUST OP JE FAVORIETE KLANT

Jouw favoriete klant ga je kiezen en door en door leren kennen, zodat je de juiste impact maakt. Je concept krijgt nog meer verdieping.

 

MODULE 3

EEN WERKENDE WEBSITE
Je bent klaar om een waanzinnige home- en over mij-pagina te schrijven volgens een beproefd format en indeling. Het doel van deze module is een website die werkt!

MODULE 4

HET PERFECTE AANBOD

Je gaat je aanbod aanscherpen zodat jouw droomklant hier echt niet omheen kan. Hiervoor ga je salespagina’s schrijven die leiden tot een prachtige aankoop.

MODULE 5

DOELEN STELLEN

Ik laat je zien hoe je op een slimme manier businessdoelen – ja, dus ook omzetdoelen – stelt en hoe je het jezelf ongelofelijk easy maakt met een makkelijk actieplan.

MODULE 6

DE JUISTE MARKETING ACTIVITEITEN

Hoe je er slim voor zorgt dat je met de juiste middelen klanten binnenhaalt en welke activiteiten je daarvoor inzet.

MODULE 7

JOUW CONTENTPLAN

Het is tijd voor de juiste zichtbaarheid! Hier maken we jouw contentstrategie en -planning en kijken we naar welke teksten en inhoud echt impact maken.

MODULE 8

SOEPELE SALES

Hier ontdek je hoe je je diensten aan de man brengt en eventuele bezwaren wegneemt. Dit alles zonder opdringerig verkoopgevoel. Verkoopgesprekken worden veel makkelijker dan je denkt!

Aan het einde van dit traject, dan…

N

Weet je precies hoe jij aan je klanten komt. Halfbakken pogingen die niets opleveren zijn verleden tijd.

N

Heb je je droomklant en je doel duidelijk voor ogen. Daar is je strategie en actieplan helemaal op afgestemd. Je hebt eindelijk een structuur. Daardoor werk je veel effectiever, en heb je meer rust in je hoofd.

N

Kijk je nooit meer zuchtend naar succesvolle collega’s in jouw vakgebied. Je weet met jouw unieke waarde onderscheidend te zijn zodat jouw droomklanten voor ‘jou’ kiezen.

N

Heb je je praatje klaar en weet je duidelijk te vertellen wie je bent, wat jouw oplossing is en voor wie. Klanten kunnen straks niet meer om je heen en ze betalen je wat je waard bent!

N

Heb je een fantastische basis voor een succesvolle business omdat je knalt met je marketing. Dat je daar wat tijd en energie in moet steken vind je niet erg: het is leuk, veel makkelijker dan je dacht én het levert een continue stroom van waardevolle klanten op.

Ben je ook klaar met die onzekerheid?

Dan is NU het moment aangebroken om een serieuze business neer te zetten die geld oplevert. En ik neem je mee tijdens deze toffe reis!

De investering voor dit programma waar ik je 1-op-1 aan de hand meeneem is de komende weken nog € 1879,- exclusief btw. 

Omdat de inhoud is opgewaardeerd gaat het bedrag binnenkort met € 500,- omhoog.

Je ontvangt:

  • 8 trainingsmodules met video
  • 6 individuele sessies met mij waarin je al je ondernemersvragen kan stellen
  • 8 uitgebreide worksheets met huiswerkopdrachten, die per module worden nagekeken en voorzien van een advies
  • BONUS: verschillende templates om strategische teksten te schrijven voor o.a. web en socials
  • BONUS: Whitepaper SEO voor dienstverleners
  • BONUS: Lanceer je aanbod in 14 stappen

Je kan het natuurlijk ook in je eentje blijven doen

Dat heb ik zelf ook een tijdje geprobeerd. Ik was tenslotte al een langere tijd marketingspecialist, dus vond het niet nodig op in mijzelf op ondernemersgebied te investeren. Maar ik wist ook dat ik als ik het alleen bleef doen ik mijzelf nooit naar een hoger level zou tillen. Dus toen besloot ik uiteindelijk toch om high end business coaching te zoeken. Als resultaat verdiende ik 4 keer meer dan dat jaar ervoor!

Ik heb nooit echt ergens spijt van, maar ik vond het wel jammer dat ik op dat gebied niet eerder in actie ben gekomen en heel eigenwijs probeerde om alles in mijn eentje uit te vinden. Dus leer van mij – als ervaren creatief, marketingprofessional én ervaren ondernemer – hoe je een succesvolle business bouwt.

Of wil jij nog jaren uittrekken om erachter te komen wat ervoor nodig is om genoeg klanten te krijgen? En dus ook nog jaren met een inkomen zitten waar je ontevreden mee bent?

Nee toch?

Even een simpele rekensom

Stel je bent een interieuradviseur, personal trainer of een andere specialist en een van jouw diensten heeft een tarief van 690 euro. Dan heb je de investering met 3 klanten al dik terugverdiend!

Maar 3 klanten! En je hebt geleerd hoe je levenslang in een consistente flow andere goedbetalende klanten binnenhaalt.

Dus waarom zou je nog twijfelen?

Wat een super leuke weken! Ik heb mezelf en mijn bedrijf echt leren kennen. Annemarieke heeft me zo gesteund en gemotiveerd, ook op de stukken waar ik zo onzeker over was. Dankzij deze coaching heeft mijn bedrijf echt een goede start kunnen maken, dankjewel!

Zoë, IDES Interior & Design

Jeetje, wat ben ik gegroeid tijdens deze 8 geweldige weken. Ik ben compleet anders gaan denken over mijn doelgroep en mijn ondernemersdoelen en daarom heb ik besloten om mijn bedrijf helemaal om te gooien. Middels dit programma heb ik nu wel genoeg klanten, maar toch kan het nog anders en beter. Vol inspiratie ben ik nu een nieuw bedrijf aan het opzetten die compleet bij mij past, en Annemarieke helpt mij daarbij. Geweldig! 

Marieke de Boer

Ik vind het serieus lastig om in de actiemodus te komen. Ik heb last van ADD (hoewel Annemarieke zegt dat het geen last is, maar een mooie gave, haha), en dat heeft ervoor gezorgd dat ik gruwelijk vast ben blijven zitten in het verzinnen van leuke marketingideeen in plaats van ze uit te voeren. En naar nu blijkt voor een bevolkingsgroep in plaats van een doelgroep. Ik ben schoonheidsspecialiste aan huis, wat op zich aardig liep aan klanten, maar de uiteindelijke winst was ik niet zo tevreden over. Dankzij dit programma heb ik een hele duidelijke klantspecialisatie gemaakt, waardoor ik meer met pakketten kan werken in plaats van allerlei losse behandelingen. Dit geeft mij veel meer focus (wat als ADD’er echt fantastisch is). Ook doordat ik nu een duidelijk bedrijf heb, en een vastgesteld actie- en contentplan. Zo raak ik ook niet meer afgeleid door randzaken die niets opleveren. En hou ik dus meer tijd over om met mijn gezin leuke dingen te doen, plus dat ik nu al in 1 maand heb verdiend waar ik normaal een kwartaal over doe. Dit maakt ook dat ik nu op zoek ga naar een locatie buitenshuis, zodat ik werk en prive beter gescheiden kan houden.

Oh en iedereen die opziet tegen ‘sales’, na dit programma is het bijna een eitje. Bijna he, je moet er nog wel wat voor doen, haha.

Groetjes, Astrid

Garantie: Niet tevreden? Geld retour!

Mocht je nou na twee modules denken, dit is echt helemaal niets voor mij… dan krijg je de kosten van dit programma retour. Voorwaarde is wel dat je deze eerste twee modules hebt afgerond, je huiswerk hebt ingeleverd en hebt deelgenomen aan de bijbehorende coachingsessies. En je hebt de derde module nog niet ontvangen.

Afmelden voor deze training kan alleen schriftelijk via info@brandyourstyle.nl.

Ik ben ervan overtuigd dat deze training alles in zich heeft om jou te doen slagen als ondernemer. Daarom durf ik deze garantie absoluut te geven.

Veelgestelde vragen

Als ik mij heb aangemeld, hoe gaat het dan verder?
Geweldig! Dan heb je de eerste stap gezet naar een succesvolle creatieve business! Ik bel jou om kennis te maken en een afspraak om de eerste module in te plannen. Ook stuur ik jou alvast wat leuke opdrachten die we de tijdens de eerste module bespreken.

Hoe snel kan ik starten met dit traject?
Op dit moment wordt de online omgeving klaargezet en deze is naar verwachting medio november online. Deze ondersteunt het programma, dus vanaf die periode kunnen we van start. Wel stuur ik je alvast wat opdrachten als voorbereiding op de eerste module. Dan kun je in ieder geval al lekker snel aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?
Gemiddeld 2-4 uur per module. Valt eigenlijk best mee, toch? Al neemt het denkwerk waarschijnlijk wat meer in beslag ;).

Waar vindt het plaats?
Je kan de modules lekker thuis volgen. We plannen de sessies in met Zoom. Super makkelijk!

Ik ben nog geen zelfstandig ondernemer, maar wil het wel graag worden. Is dit traject iets voor mij?
Jazeker. Dat is juist een goede zet, omdat je dan geen tijd en geld verspilt aan hoe het niet moet! Je legt een solide basis voor je business die je op een goede manier uitbouwt.

Ben je het ook zat om in je eentje jouw kostbare tijd te verdoen met al die pogingen die niets opleveren? Laat mij je leren hoe je op een makkelijke en leuke manier aan goedbetalende klanten komt!

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!