fbpx

“Als het zo doorgaat, stop ik als zelfstandig stylist!” ☹️

Aldus Astrid, die een halfjaar voordat de Corona uitbrak voor zichzelf begon als zelfstandig stylist. Ze hoopte dat die Corona inmiddels zooo 2020 zou zijn. Maar niets is minder waar. We zitten er nog middenin.

En of je nou een interieurstylist, kledingstylist, haarstylist, foodstylist of een andere mooimaker bent… voor bijna iedereen is het een extra uitdaging om klanten te krijgen.

Astrid drukte ik op haar hart dat ze – net als andere stylisten die het lastig hebben – haar kostbare tijd nu vooral moet gebruiken om eerst de BASIS van haar business eens goed neer te zetten. 

Want Corona… ja dat is balen. Maar het is nog vaker de basis die veel stylisten missen om succesvol te ondernemen.

En daarmee bedoel ik NIET een mooi portfolio of een gelikte Instagram, maar WEL met de juiste klantfocus en strategie ondernemersdoelen stellen en deze waarmaken. 🤛

Dan pas lukt het om op de juiste manier zichtbaar te zijn bij je toekomstige klanten en klaar te zijn voor groei. Corona of niet.

Wil jij ook werken aan die belangrijke basis… waardoor fijne klanten straks niet meer om je heen kunnen?

GRATIS TRAINING 🙌
Ik ben Annemarieke Uijtendaal, bedrijfsadviseur voor zelfstandigen met een stylingberoep. Speciaal voor stylisten heb ik een training ontwikkeld die in het teken staat van ‘Doelen stellen en waarmaken’. Deze bestaat uit 3 videomodules en die bied ik tijdelijk GRATIS aan. Waarom? Omdat alle stylisten wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken in deze tijd. 💪

YES! Doe mij die 3 GRATIS trainingsvideo’s voor meer styling opdrachten!

“Een succesvolle styling business krijg je alleen als je de basis goed hebt staan…

…en dan heb ik het niet over een mooie portfolio op je website of een gelikte Instagram.”

Kijk, je bent natuurlijk niet gek. Je weet heus wel dat je er wat voor moet doen om klanten te krijgen, want ze komen nou eenmaal niet vanzelf aanwaaien. Alleen merk je ondertussen dat het niet zo makkelijk is als je eerst dacht. Op zich ben je redelijk actief op je socials, dus je bent ervan overtuigd dat het daar niet aan kan liggen… hoewel je daar ook niet echt veel klanten uithaalt. Maar wat ontbreekt er dan aan? Is het te wijten aan Corona? Hmm, daarvoor ging het ook al niet zoals je het je allemaal had voorgesteld. Je wilt zo graag lekker knallen met je bedrijf, maar je weet alleen niet hoe…

Ik ga jou helpen!

 Wil jij leren:

  • Welke stappen je moet zetten om de basis van je onderneming te laten staan als een huis, met als gevolg dat je eindelijk groeit in klanten?
  • Wat je als stylist absoluut niet meer moet doen in 2021, zodat je geen tijd meer verspilt aan randzaken die niets opleveren?
  • Hoe je echt een focus aanbrengt in je styling business en impact maakt bij je klant?
  • Hoe je een jaarplan maakt met doelstellingen, zodat je deze behaalt?
  • Hoe je met de juiste boodschap en marketingactiviteiten je klant voor je wint?
Volg dan geheel GRATIS mijn 3-delige training, waarmee je de basis zet voor een bloeiende styling business.