fbpx

Hey creatief! Wil jij ook leren hoe je aan genoeg mooie klanten komt?

Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en je hebt altijd de mogelijkheid om je weer uit te schrijven. Zie ook mijn privacyverklaring.

Annemarieke Uijtendaal
Business mentor voor creatieve dienstverleners.

Daar lig je dan te piekeren in bed. Terugdenkend aan het moment dat je je inschreef bij de KvK. Eindelijk werken met toffe klanten en de meest fantastische creaties bedenken in alle vrijheid, dacht je bij jezelf.

Maar nu… nu is er die reality check. Er zijn geen genoeg klanten en je voelt je zwaar teleurgesteld. Hoe moet dat nou met die huur aan het einde van de maand? Moet je nou echt weer ergens in dienst gaan? Please no! Je trekt snel de dekens weer over je hoofd en verdwijnt nog liever van deze aardkloot.

Waar ligt het nou aan?

N

Tijdens je opleiding ging het je allemaal zo goed af en ook in dienst kreeg je enthousiaste reacties. Voor jezelf beginnen was daarom zo logisch. Maar nu komt je bedrijf niet van de grond zoals jij zou willen, terwijl je er heel veel tijd in steekt. Je ‘concullega’s’ lijken het wel te ‘ownen’. Zij scoren wel de ene klant na de andere, met werk dat soms minder goed is. Hoe dan?!

N

Je weet heus dat je wat aan marketing moet doen om klanten te krijgen. Laatst stapte je nog met wilde plannen uit bed en ging je online op onderzoek uit. Je zag van alles voorbij komen, van salesfunnels tot adverteren op social. Maar uiteindelijk raakte je overprikkeld en zat je ‘stuck’. Daardoor kwam niets nuttigs meer uit je handen. Heel frustrerend!

N

Elke dag zit je op je socials. Even een toffe gestylde foto posten. Zoals van die opdracht vorige maand en van je ’inspiratiereis ;)’ naar Ibiza. Je weet dat jezelf profileren op social een must is, want dat zie je anderen ook doen. Maar bij jou komen er eigenlijk nooit klanten uit. Al die moeite, het lijkt wel voor niets!

N

Een concept bedenken en een stijl presenteren is voor jou geen probleem. Jij gaat voor het perfecte plaatje. Maar jezelf in the picture zetten en krachtig presenteren om aan klanten te komen, dat is wel even een dingetje. En dan hebben we het niet eens over een echt salesgesprek. Als je daar aan denkt… ‘laat maar’.

Wake up!

Jij met jouw talent gaat toch niet zomaar je droom opgeven? Jij wil toch niet aan blijven modderen en straks weer ergens fulltime voor een baas werken? Of je huur niet meer kunnen betalen? Kies voor vrijheid en jouw creativiteit! Ga je droom achterna met een strak plan en maak het werkelijkheid! Echt, het is niet moeilijk. Het is een kwestie van het juiste moment het juiste doen!

Daarnaast ontvang je waardevolle e-mails met nieuws en tips. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en je hebt altijd de mogelijkheid om je weer uit te schrijven. Zie ook mijn privacyverklaring.

Laat mij je leren hoe je afrekent met aanrommelen, en eindelijk de resultaten haalt die je wilt.

OVER MIJ

PROGRAMMA

BUSINESS TIPS

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!