fbpx

ZULLEN WE SAMEN JOUW TOKO 
EEN FLINKE BOOST GEVEN?

Programma: Meer toffe klanten met een onderscheidend merk!

Weet je nog, dat je aan je familie en vrienden vertelde dat je voor jezelf ging beginnen? De meesten reageerden super enthousiast. Echt iets voor jou! Een enkeling had z’n twijfels, maar daar liet jij je niet door uit het veld slaan. Want jij wist zeker dat het ging lukken!

Jij dacht vast aan een knallende start, want tijdens je periode in dienst waren mensen al laaiend enthousiast over je kwaliteiten. Maar niets bleek minder waar. Die klanten kwamen niet zomaar aanwaaien.

Ondernemen bleek toch moeilijker dan je dacht.

Eigenlijk weet je ook wel dat je jezelf veel beter op de kaart moet zetten. En daarom zoek je nu al een tijdje online naar verschillende marketingideeën om beter zichtbaar te zijn. Je surft eens naar collega stylisten en je leest wat blogs. Maar van alle ideeën en inzichten raakt je hoofd zo vol, dat je afdwaalt en uiteindelijk niet in de actiemodus komt.

Oké, posten op Insta draai je je hand niet voor om. Andere stylisten zie je daar ook succesvol zijn. Maar zelfs daar krijg jij geen toffe klanten uit. En als mensen zeggen dat je misschien wat meer moet netwerken om klanten te krijgen, krijg je spontaan een nare kriebel. Moet dat nou echt? Zomaar een verkooppraatje houden? Hmm, echt niet jouw ding!

Zo ben je alweer een tijdje verder. En mensen vragen wel eens; “Gaat het goed met je bedrijfje?” “Mwa, best redelijk,” zeg je dan. Maar diep van binnen begint het toch wel te knagen. “Heeft die ene persoon dan toch gelijk? Moet ik dan maar weer een vaste baan gaan zoeken?” Bah nee, dat is wel het allerlaatste waar je aan moet denken! Er moet nu snel wat gebeuren. Je weet alleen niet hoe…

STEL NU EENS DAT JE

N

Leert wat jouw toegevoegde waarde is en nooit meer jaloers naar je concurrenten kijkt?

N

Een duidelijk beeld hebt van jouw ideale klant, zodat je weet hoe je die het beste kan bedienen?

N

Leert hoe jij de beste oplossing bent voor jouw klant, zodat ze warm voor je lopen?

N

Een helder verhaal vertelt op jouw website maar ook in levende lijve, zodat je die toffe klanten trekt?

N

Ontdekt dat echt verkopen helemaal niet voelt als verkopen?

N

Rust krijgt met een duidelijke strategie en plan van aanpak, en ook nog eens succesvol wordt?

Dit leer je tijdens het programma ‘Meer toffe klanten met een onderscheidend merk’. Tijdens 5 bijeenkomsten ontdek je hoe je jezelf echt goed op de kaart zet. Waardoor je met meer kennis en zelfvertrouwen klanten binnenhaalt. Maar let op! Je krijgt huiswerk mee en gaat echt flink aan de bak.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens 5 meetings gaan we aan de slag met jouw business. Elke meeting behandelen we een module. De meetings zijn 1-op-1, dus je krijgt de volledige aandacht voor jouw bedrijf. Wil je weten wat we gaan doen? Check de volgende modules:

MODULE 1

Er is er maar 1 zoals jij!

In deze module leer je wat jouw toegevoegde waarde is in jouw vak. Wat heeft jou gemaakt tot wie jij bent? Wat maakt jou uniek? Je krijgt oefeningen om dit te ontdekken en goed te formuleren. Hiermee vormen we de basis voor module 2.

MODULE 2

HOE JE FOCUST OP JE FAVORIETE KLANT

Heel nobel als je iedereen wilt helpen, maar business technisch is dit geen goed idee. In deze module leer je waarom je moet focussen op je favoriete klant. Iets waar je zelf heel blij van wordt en je klant ook!

MODULE 3

JIJ EN JE PERFECTE AANBOD

Nu je jouw ideale klant hebt vastgesteld, kun je werken aan een waanzinning aanbod. Ook werken we aan je pitch en laat ik je ervaren hoe verkopen niet voelt als verkopen.

MODULE 4

TIJD VOOR ZICHTBAARHEID

We hebben zachtjes aan al gekeken naar je website. Je leert hoe je deze verbetert zodat deze klanten aantrekt. Ook help ik je bij het maken van een goede marketing- en contentstrategie waardoor jij veel beter zichtbaar wordt. Shinen met die hap!

MODULE 5

Actie in de taxi!

Je kan zoveel willen, maar als je niets plant gebeurt er ook niets. Ik laat je zien hoe je op een slimme manier doelen stelt en hoe je het jezelf ongelofelijk easy maakt met een makkelijk actieplan.

BONUS!

Beter zichtbaar in Google

Als bonus laat ik jou zien hoe je je website beter zichtbaar maakt in de Google zoekresultaten.

Dus je krijgt het volgende:

N

5 individuele bijeenkomsten van 2 uur.

N

Een werkboek met oefeningen en een to-do om jou in de actiemodus te krijgen.

N

Een plan van aanpak dat voor jouw bedrijf het beste werkt.

N

Een contentplan die je o.a. voor social media kan gebruiken.

N

Input voor een waanzinnige homepagina en een over mij-pagina.

N

Een aanbod op je website die converteert.

N

Zelfvertrouwen om te knallen met jouw business.

 

En na dit programma?

N

Nou, die klanten komen nog steeds niet vanzelf, dus je moet blijven knallen!

N

Maar je werkt nu veel effectiever, en je hebt daardoor veel meer rust in je hoofd.

N

Je hebt je klant en je doel duidelijk voor ogen. Daar is je jaar- en actieplan helemaal op afgestemd.

N

Als je dit aanhoudt, loop je nooit meer achter de feiten aan!

N

Je hebt je praatje klaar en weet duidelijk te vertellen wie je bent, wat jouw oplossing is en voor wie!

N

Ben je trots op je bedrijf en jouw klanten straks ook!

Ben je ook klaar met die onzekerheid?

Dan is NU het moment aangebroken om een echte business neer te zetten. En ik neem je mee tijdens deze toffe reis!

Jouw investering is slechts € 890,- (of 3 termijnen van € 299,-), exclusief btw.

 

Wat wordt er van jou verwacht?

Je bent alle 5 bijeenkomsten live aanwezig. Je bent helemaal voorbereid en hebt je huiswerk gedaan :). Zo ben je in staat het maximale uit het programma te halen.

Je commit jezelf volledig om te knallen. Je krijgt mijn begeleiding, maar je gaat het zelf doen. Want alleen jij kan zorgen voor je eigen succes!

Tijdens de sessies en daarbuiten ga je zelf aan de slag. Dus reserveer daar ruimte voor. Als je een succesvolle toko wilt, heb je discipline nodig.

Waarom ik jou graag help

Tijdens een zzp-meeting vroeg een groepje of ik ze niet kon helpen met wat marketingtips.

Ik werkte al 16 jaar als zzp’er aan verschillende marketingconcepten en de laatste jaren ook als designer en stylist. Dus het was eigenlijk een hele logische vraag!

Al snel bleek dat er meer nodig was dan alleen maar een paar tips. Het lag dieper. In veel gevallen miste er een goede basis voor hun business. Ik kon niet wachten om Brand Your Style te beginnen en zzp’ers daarmee te helpen.

Ik wil namelijk niet dat jij als creatief loopt te ‘strugglen’. Mijn missie is dat elke zzp’er in de creatieve dienstverlening blij wordt van succesvol ondernemen.

Dus ben jij een zelfstandig interieurstylist, fotograaf, browspecialist, nagelstylist, grimeur, beautician, hairstylist, weddingplanner, etaleur, visagist, tekenaar of andere mooimaker in de dienstverlening? En wil je niet meer aanmodderen? Laat mij je dan helpen. It’s time to Brand Your Style!

Don’t look back, move forward!

Het is tijd voor actie! Meld je aan voor dit toffe programma en leer hoe je een constante stroom van waardevolle klanten krijgt. 

 

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!