fbpx

Wie ik ben en waarom ik jou graag help

Vroeger was ik al gek op reclame’s. En dan met name die op tv. Ik ging er ‘s avonds uitgebreid voor zitten op de bank, met een lekkere bak vla op schoot. De volgende dag speelde ik ze op het schoolplein na met al mijn vriendinnetjes. Lekker over de top natuurlijk en vol hilariteit.

Het zat er dus al vroeg in, die fascinatie voor marketing en creatie. Living my life rolde ik steeds verder het marketing- en designvak in. En sinds 2003 ging ik verder als zzp’er. Vrijheid, blijheid!

In het begin waren de opdrachten serieus niet aan te slepen. Maar 8 jaar later veranderde alles. Opeens hakte de kredietcrisis erin. Geen klanten… en dus geen omzet. Dit kon toch niet waar zijn? 

Ik moest dit oplossen! Ik wilde namelijk heel graag blijven ondernemen. Want voor een baas werken was voor mij echt geen optie meer. Maar hoe dan? Er kwamen heus wel weer wat kleine opdrachten op de markt, maar die gingen meestal aan mijn neus voorbij. Want in al die jaren waren er namelijk tig nieuwe zzp’ers bijgekomen. Dus voor mij 100 anderen.

Wat was nou het geval: Mijzelf goed in de markt zetten was ik al die tijd gewoon vergeten! Omdat het voorheen allemaal vanzelf ging. Maar nu moest ik dus echt als de sodemieter aan de bak!

Uiteindelijk bleek het niet eens zo ingewikkeld. Ik moest weer leren ondernemen en vooral focus aanbrengen op mijn doelgroep en activiteiten. Want ja, ik vond alles nou eenmaal leuk. Maar als je je echt wilt onderscheiden van anderen, moet je keuzes maken. En niet verzanden in het bedenken van leuke acties, maar deze vooral ook echt gaan uitvoeren! Pas toen ik dat gedaan had, kwam ik keihard weer terug.

Waarom ik jou graag help

Een tijdje terug kreeg ik een vraag tijdens een zzp-meeting.

“Wij zijn met een groep zzp’ers en we kunnen wel wat marketingtips gebruiken. Wil jij ons helpen?”

Ik werkte toen al 16 jaar als zzp’er aan verschillende marketingconcepten, wervende teksten en design. Dus het was eigenlijk een hele logische vraag!

Al snel bleek dat er meer nodig was dan alleen maar een paar tips. Het lag dieper. In veel gevallen miste er een goede basis voor hun business. Ik kon niet wachten om Brand Your Style te beginnen en zzp’ers daarmee te helpen.

Ik weet als geen ander welke stappen je moet doorlopen om succes te krijgen. En dit kan iedereen. Ja, ook jij!

Jij, als lieve, vrouwelijke dienstverlener die gaat voor de mooiste transformatie bij haar klant. Dit moet jouw doelgroep alleen nog even weten. En ook waarom ze speciaal voor jou moeten kiezen. Met de juiste branding en content zorg ik ervoor dat ze dat doen.

Download de gratis training Personal Branding

Als je je inschrijft kom je ook op mijn mailinglijst. Je ontvangt dan 1x per week leuke inspiratie in je inbox en fijne tips. Maar soms kan het ook zo zijn dat ik je een fingerlickin’ aanbod doe (met een reminder, en misschien nog een reminder). Heb je daar geen zin in? Dan kun je je gelijk uitschrijven. Ik vind dat echt geen probleem. Zie ook mijn privacyverklaring

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!