fbpx

Social Content Kalender 2023

Het hele jaar door elke dag een contentidee volgens een duidelijke visie en strategie. Dit zorgt ervoor dat jij nooit meer in een contentlockdown zit!

Impact maken met je socials én tijd besparen

Hey daar… ben jij ook zoveel tijd kwijt met social media? Elke keer weer bedenken wat je moet plaatsen, inspiratie zoeken bij andere ‘collega’s’ om vervolgens weer compleet af te dwalen door andere leuke posts? Of plaats je maar weer eens een mooi gestylde foto, omdat anderen dat ook doen? Snel een kort tekstje erbij…. Ja, dan heb je in ieder geval wat gedaan. Maar levert het je ook iets op, behalve reacties van je vriendin en die lieve oud-klasgenoot? Een leuke samenwerking of een toffe klant zou toch wel welkom zijn na al die moeite!

Dit kan dus zeker anders, maar hoe dan?

N

Door content te plaatsen met een doel, geschreven voor jouw favoriete klant, zodat je diegene echt raakt, met wat je plaatst.

N

Door niet alleen mooie afbeeldingen te plaatsen, maar ook jezelf en je visie goed zichtbaar te maken, zodat klanten jou echt leren kennen. Hiermee bouw je een voorkeurspositie en zien ze jou als de ultieme expert.

N

Door slim te plannen met een batch content die je hebt gemaakt. Zodat je met regelmaat zichtbaar bent, en ook nog eens uren aan vrije tijd overhoudt.

Dit bereik je met de Social Content kalender 2023!

Hierin vind je 365 dagen lang inspiratie om een post met impact te maken. Je speelt hiermee in op wat jouw droomklant echt van jou moet weten, zodat ze – naast je stijl – ook jou leren kennen, jou een expert gaan vinden en daardoor uiteindelijk met je willen werken.

De kalender gaat dus uit van een duidelijke strategie om klanten warm te maken voor jouw business. Dus geen hap-snap posts meer of alleen maar mooie plaatjes. Maar echt content maken vanuit een duidelijke visie.

Elke dag was ik weer in de stress om leuk content te bedenken. Dankzij de content kalender van Annemarieke heb ik gelijk een duidelijk overzicht. Dit geeft zoveel rust en ik heb meer tijd en energie voor mijn overige taken die bij het ondernemerschap komen.

-Debby Lakerink, Styled by Debby

Bestel de Social Content Kalender tijdelijk voor de speciale prijs van € 45,- in plaats van € 75,-.

Wil jij ook met social media echt impact maken zodat leuke klanten voor jou kiezen? Ga dan echt voor de Social Content Kalender 2023. Bestel ‘m nu voor de speciale prijs van € 45,- (excl. btw).

En ontvang nu ook nog eens 2 gratis bonussen t.w.v. € 130,-

“Hoi Annemarieke, ik wilde je graag laten weten dat ik je contentkalender heel leuk vind! De handvatten die je geeft, inspireren me enorm en ik maak er graag gebruik van. Dankjewel voor je hulp en graag tot ziens.”

-Marijke, Brows & Zo

“Annemarieke ondersteunt met veel liefde en toffe praktische tips. Zo is haar contentkalender voor mij enorm waardevol. Hierdoor krijg ik weer inspiratie en energie, kan ik veel efficiënter werken en dit scheelt ontzettend veel tijd!”

-Shelley, Liefs op papier

365 dagen lang inspiratie

Wil je content plaatsen met een gerichte strategie en visie, zonder dat je er dagen tijd mee kwijt bent? Dan is de Contentkalender echt iets tofs. Want deze staat vol met inspiratie, op maat gemaakt voor jou als ambitieuze creatief. 356 dagen lang weet jij wat je moet plaatsen, met een duidelijke strategie. Dit betekent dat je nooit meer met je handen in het haar en inspiratieloos zoekt naar ideeën. Ik beloof je; dit gaat jou superveel tijd en frustratie schelen!

WAT KRIJG JE PRECIES?

 

  • Een Excel docucument met per maand een overzicht van alle dagen. Heb je geen Excel? Dan kun je dit bestand ook met Google Documenten openen. Voor de Mac-gebruikers kan dit ook met Numbers.
  • 365 dagen een contentidee speciaal voor jou als creatief
  • 8 vaste rubrieken zodat je een herkenbare structuur hebt voor je posts vanuit een heldere strategie
  • Vermelding van alle vakantiedagen in Nederland en België
  • Vermelding van alle feestdagen en andere leuke inhaakmomenten
  • 2 toffe bonussen

Deze kalender kost slechts € 75,- (excl. btw). Maar tijdelijk hanteren we de speciale prijs van € 45,– (excl. btw)!

En je ontvangt tijdelijk ook nog eens twee bonussen ter waarde van € 130,-

BONUS 1

10 tips om impact te maken met je socials (T.W.V. € 65,-)

Zodat je weet waar een goede post of video aan moet voldoen om gezien te worden en klanten te boeien.

BONUS 2

3 GEWELDIGE VIDEO SCRIPTS (T.W.V. € 65,-)

Waarmee je jezelf vanuit een duidelijke visie en op een makkelijke manier presenteert, zodat je nog meer impact maakt op toekomstige klanten.

Afgelopen jaar heb ik met succes gebruik gemaakt van de Content kalender van Brand Your Style. Niet alleen fijn om structuur in je socials aan te brengen maar ook heel handig voor verrassende nieuwe invalshoeken te hebben om je content te maken. Een aanrader dus!

-Martine, Colour Your Closet

Het zou toch geweldig zijn als je:

N

Tijd overhoudt omdat je met de kalender volop inspiratie krijgt, zodat je gelijk content kan maken.

N

Lekker vooruit kan werken en niet dagelijks veel tijd kwijt bent aan social media.

N

Echt een connectie met je volgers opbouwt, doordat je met een duidelijke visie je content plaatst.

N

Als expert wordt gezien, omdat je op de juiste manier zichtbaar bent voor je favoriete klant.

N

Een voorkeurspositie bij je volgers opbouwt, zodat ze voor jou kiezen en klant worden!

Informatie over de kalender

Voor wie is deze kalender gemaakt?

De kalender is gemaakt voor ambitieuze ondernemers die werken in de creatieve dienstverlening. Ben je een andere creatieve ondernemer? Dan is deze kalender ook zeker interessant. Soms kan het zijn dat een bepaalde inspiratiedag niet matcht, maar dan kun je je laten inspireren door een andere dag.

Wat staat er allemaal in de kalender?

De kalender is onderverdeeld in tabs per maand. Elke maand heb je een totaaloverzicht met dagelijks een contentidee, zodat jij hiervan een toffe post kan maken. Ik heb hierin gebruikgemaakt van vaste rubrieken, die voortkomen uit de strategie om volgers aan je te binden. Daarnaast vind je in de kalender ook de drie bonussen, hoera!

Hoe ontvang ik de kalender?

De kalender wordt verstuurd in een Excel. Hierdoor kan je ook makkelijk al je posts in het overzicht plaatsen, zodat je alles bij de hand hebt. Heb je geen Excel, dan kan je het ook openen via Google Docs en Numbers (Mac).

Ik begin net als zelfstandige, is het dan ook geschikt?

Perfect! Dan kun je meteen goed beginnen met de opbouw van je socials. Dan ga je gelijk op de goede manier van start en blijf je niet aanmodderen zonder resultaat.

Ik heb al best veel volgers, heeft het dan zin om deze kalender te gebruiken?

Jazeker! Je kan wel veel volgers hebben, maar zijn deze volgers ook je potentiële klanten? De reden om met deze kalender te werken is dat je impact maakt bij de mensen die ertoe doen. De mensen die jij heel graag als klant wilt.

Dus waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het makkelijk kan? Bestel nu de kalender mét de 2 fijne bonussen voor de tijdelijke prijs van slechts € 45,- (excl. btw)!