fbpx

Kickstart je business met het starterspakket!

Dit is hét pakket als je net aan je ondernemersavontuur begint en compleet in stijl voor de dag wilt komen.

Wat een heerlijk gevoel hè, dat je voor jezelf bent begonnen. Je hebt je waarschijnlijk net ingeschreven bij de KvK en nu mag iedereen weten dat jij die go-to expert bent met een eigen bedrijf.

Om goed voor de dag te komen wil je een origineel ontworpen logo met een passende social look. En natuurlijk ook een website om trots op te zijn, met teksten waar jouw toekomstige klanten superenthousiast van worden.

Zal ik jou eens een waanzinnig aanbod doen?

Speciaal voor jou heb ik een basispakket samengesteld waarmee je klaar bent voor een superstart!

Brand Your Style
Starterspakket

€ 2500

Logo
(2 ontwerpvoorstellen)

+

Instagram content design in Canva
(9 posts, 6 stories, 5 icons hoogtepunten)

of

Ander social design in Canva
(vraag naar de mogelijkheden)

+

Website in WordPress
(met home-pagina, over mij-pagina, dienstenpagina, contactpagina)

+

Webteksten
(wervende teksten voor 4 pagina’s)

+

BONUS: Social Content Kalender

+

BONUS: Online training Doelen stellen en waarmaken

Download de gratis training Personal Branding

Als je je inschrijft kom je ook op mijn mailinglijst. Je ontvangt dan 1x per week leuke inspiratie in je inbox en fijne tips. Maar soms kan het ook zo zijn dat ik je een fingerlickin’ aanbod doe (met een reminder, en misschien nog een reminder). Heb je daar geen zin in? Dan kun je je gelijk uitschrijven. Ik vind dat echt geen probleem. Zie ook mijn privacyverklaring

Het is tijd voor een feestje!

Niet alleen omdat ik nu 20 jaar ondernemer ben, hoor (al vind ik het stiekem best een prestatie, haha). Het gaat mij vooral om jou! Jij leest dit nu en je hebt zin in een nieuwe draai aan je bedrijf, op welke manier dan ook. Ik wil daarvoor dan gelijk alle glitters uit de kast trekken.

Als het om marketing, content, design en ondernemen gaat, heb ik er dus al een tijdje opzitten. Het begon in 2003 bij grote corporates als KLM, KPMG en Rabobank. Maar nu werk ik het liefst met vrouwelijke dienstverleners die het leven van hun klanten een stukje mooier maken. Of je nou een leefstijlcoach bent of een interieurstylist… dat maakt mij niet uit. Jij wilt graag het verschil maken met je bedrijf en ik help je met de verpakking [*trekt de bubbels alvast open*].

Liefs, Annemarieke

Oja, als je nou meer wilt weten over wat er in die 20 jaar is gebeurd (met ups en downs)…

Ook werk ik wel eens samen met deze leuke opdrachtgevers: