fbpx

Testers gezocht!

Voor mijn nieuwe ondernemersprogramma ben ik op zoek naar 5 ambitieuze ondernemers met een stylingberoep, die het lastig vinden om genoeg klanten te krijgen. Zou jij het leuk vinden om dit nieuwe programma te testen? En wil jij leren hoe jij straks lekker van jouw business kan leven?

1-op-1 programma: Een succesvolle business met een onderscheidend merk! (bêta)

Veel stylisten weten uiteraard wel dat ze zichzelf goed op de kaart moeten zetten. Maar ondanks dat ze zich bijvoorbeeld suf posten op diverse social media, komen er veel te weinig klanten uit.

Misschien herken je dit wel, dat je online op zoek gaat naar verschillende marketingideëen om nog beter zichtbaar te zijn. Je surft eens naar collega stylisten, je leest wat blogs en je download misschien verschillende e-books…. Toch heb je niet het succes dat je graag wilde. Ondertussen vragen mensen om je heen; “Gaat het goed met je bedrijfje?” “Nou, best aardig,” zeg je dan. En vervolgens wissel je snel van onderwerp omdat je het er verder niet over wilt hebben. Je dacht dat goed zijn in je vak en een top portfolio op je website voldoende zouden zijn voor een knallende styling business. Maar helaas, de realiteit is anders.

Zou het niet lekker zijn als je precies weet wat je moet doen om aan mooie klanten te komen? Dat ik je persoonlijk leer hoe je dat doet, zodat je nooit meer tijd verspilt aan hap-snap marketingactiviteiten?

Dan heb ik echt een hele toffe kans voor je.

Alleen deze week kan jij je tegen ruim 80% korting aanmelden voor de beta versie van mijn programma ‘Een succesvolle business met een onderscheidend merk’

Echt succes krijg je pas als je onderneemt volgens een beproefd stappenplan. Daarom ga ik je in 8 opvolgende modules persoonlijk leren hoe je vanuit een duidelijke visie en strategie je marketing effectief inzet. Hierdoor krijg je EN meer klanten EN hou je veel meer tijd over voor andere dingen die jij belangrijk vindt.

Wat betekent dit?

Dit betekent dat je vanaf half juni 8 weken lang een online module van mij krijgt die je in je eigen tijd kan volgen. In elke module vind je een video en een worksheet met opdrachten die we na elke module 1-op-1 samen bespreken tijdens een online Zoom-meeting. Ook kun je mij alle vragen stellen die je maar wilt!

Dit is dus niet het zoveelste online programma waarin je compleet losgelaten wordt. Ik ga jou echt begeleiden.

Waarom ik jou graag help

Twee jaar terug vroeg een groepje ZZP’ers tijdens een meeting of ik ze niet kon helpen met wat marketingtips.

Ik werkte al 16 jaar als zzp’er aan verschillende marketingconcepten en de laatste jaren ook als designer en stylist. Dus het was eigenlijk een hele logische vraag!

Al snel bleek dat er meer nodig was dan alleen maar een paar tips. Het lag dieper. In veel gevallen miste er een goede basis voor hun business. Ik kon niet wachten om Brand Your Style te beginnen en jullie daarmee te helpen.

Ik wil namelijk niet dat jij als creatief loopt te ‘strugglen’. Mijn missie is dat elke zzp’er in de creatieve dienstverlening blij wordt van succesvol ondernemen.

Wat is de inhoud van het programma?

Het programma bestaat uit de volgende modules:

MODULE 1

PERSONAL BRANDING

Hoe je jezelf onderscheidt en jouw visie op je vakgebied ontwikkelt.

MODULE 2

HOE JE FOCUST OP JE FAVORIETE KLANT

Doordat je deze door en door kent, weet jij precies hoe de juiste impact maakt.

 

MODULE 3

EEN WERKENDE WEBSITE
Tips voor jouw website en het schrijven van een home- en over mij-pagina volgens een beproefd format.

MODULE 4

HET PERFECTE AANBOD

Je stelt een waanzinning aanbod samen, en schrijft een goed werkende salespagina.

MODULE 5

DOELEN STELLEN

Ik laat je zien hoe je op een slimme manier businessdoelen – ja, dus ook omzetdoelen – stelt en hoe je het jezelf ongelofelijk easy maakt met een makkelijk actieplan

MODULE 6

DE JUISTE MARKETING ACTIVITEITEN

Hoe je er slim voor zorgt dat je met de juiste middelen klanten binnenhaalt en welke activiteiten je daarvoor inzet.

MODULE 7

JOUW CONTENTPLAN

Het is tijd voor de juiste zichtbaarheid! Hier maken we jouw contentstrategie en -planning en kijken we naar welke teksten en inhoud echt impact maken.

MODULE 8

SOEPELE SALES

Hier ontdek je hoe je je diensten aan de man brengt en eventuele bezwaren wegneemt. Dit alles zonder opdringerig verkoopgevoel. Jij gaat genieten van je sales! Ja echt!

Aan het einde van dit traject, dan…

N

Weet je precies hoe jij aan je klanten komt. Halfbakken pogingen die niets opleveren zijn verleden tijd.

N

Heb je je droomklant en je doel duidelijk voor ogen. Daar is je strategie en actieplan helemaal op afgestemd. Je hebt eindelijk een structuur. Daardoor werk je veel effectiever, en heb je meer rust in je hoofd.

N

Kijk je nooit meer zuchtend naar succesvolle collega stylisten. Je weet met jouw unieke waarde onderscheidend te zijn zodat jouw droomklanten voor ‘jou’ kiezen.

N

Heb je je praatje klaar en weet je duidelijk te vertellen wie je bent, wat jouw oplossing is en voor wie. Klanten kunnen straks niet meer om je heen en ze betalen je wat je waard bent!

N

Heb je een fantastische basis voor een succesvolle styling business omdat je knalt met je marketing. Dat je daar wat tijd en energie in moet steken vind je niet erg: het is leuk, veel makkelijker dan je dacht én het levert echt waardevolle klanten op.

Wat vraag ik van jou?

Als je meedoet met deze bêta-versie van het programma, dan vraag ik je tussentijds feedback en na afloop zal ik een testimonial aan je vragen waarin je je ervaringen deelt.

In ruil daarvoor mag jij dit super programma ter waarde van 1187 euro volgen voor maar 230 euro! Dat is ruim 80% korting. En waarschijnlijk heb je het er al met 1 klant uit.

Dit mag je eventueel betalen in twee termijnen. Ook krijg je er nog twee bonus courses met een totale waarde van 450 euro bij! Dus het is eigenlijk een no-brainer 😉

 

Dit aanbod is super uniek, echt eenmalig en alleen deze week beschikbaar. Na 6 juni loopt het af.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Misschien heb jij wel onderstaande vragen:

Voor wie is deze training?
Het maakt niet uit of je nog moet starten als stylist, of dat je al een aantal jaar meedraait in het vak. Als je de commitment hebt om wat van je business te maken, nodig ik je van harte uit om te reageren. Ook fotografen of andere mooimakers in de dienstverlening zijn welkom.

Hoe werkt het precies met de modules?
Vanaf half juni ontvang je via de mail gedurende 8 weken een link naar de betreffende module. Hierin vind je een online video over het onderwerp en een worksheet. De opdrachten maak je en lever je vervolgens bij mij in per mail. Ook plannen we na elke module een online afspraak via Zoom om alles te bespreken. Hierin kun je mij alle vragen stellen over het onderwerp.

Hoeveel tijd ben je kwijt aan huiswerk?
Gemiddeld 2-4 uur per module. Valt eigenlijk best mee, toch? 🙂

Wat zijn de voorwaarden voor deelname?
Ik vraag wekelijks wat beschikbaarheid van jouw tijd, jouw feedback, een mooie review met jouw naam als je tevreden bent en je commitment. In ruil daarvoor krijg je deze mooie kans. That’s all 🙂

Heb je na de tweede module het idee dat het niets voor jou is en heb je je huiswerk wel daarvoor ingeleverd? Dan krijg je van mij het betaalde bedrag retour.

Ik heb in deze periode een vakantie gepland, is dat een probleem?
Dat is geen probleem. Laten we ernaar streven om het in ieder geval binnen 12 weken af te ronden. Maar we overleggen gewoon met elkaar de mogelijkheden :).

Wanneer weet ik of ik bij die 5 deelnemers zit?
Tot en met 6 juni kan je reageren. Uiterlijk 7 juni laat ik jou weten of je bij de eerste 5 deelnemers zit. Zit je er onverhoopt niet bij? Dan onvang je in ieder geval een waanzinnige korting wanneer ik het programma definitief lanceer.

Wat gebeurt er na aanmelding?
Geweldig! Dan heb je de eerste stap gezet naar een succesvolle styling business! Als je bij de eerste 5 zit bel ik jou om kennis te maken en een afspraak om de eerste module in te plannen. Deze plannen we in na je betaalde factuur.

Hoe gaat de betaling?
Na jouw aanmelding ontvang je van mij een factuur en een link om het bedrag over te maken. Betaal je in 2 termijnen? Dan ga je een betalingsverplichting van twee termijnen aan. De tweede termijn volgt na een maand.

Heb je na de tweede module het idee dat het niets voor jou is en heb je je huiswerk wel daarvoor ingeleverd? Dan krijg je van mij het betaalde bedrag retour.

Hoeveel tijd ben je kwijt aan huiswerk?
Gemiddeld 2-4 uur per module. Valt eigenlijk best mee, toch? 🙂

Heb je nog andere vragen?

Ben je het ook zat om jouw kostbare tijd te verdoen met halfbakken pogingen die niets opleveren? Laat mij je leren hoe je op een makkelijke en leuke manier aan toffe styling klanten komt! Tenzij je het liever bij een ‘hobby’ houdt natuurlijk 😉

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!