fbpx

Maak de wereld sprakeloos met jouw magic manifest!

Hey gorgeous! Wordt het niet eens tijd dat we de boel eens flink opschudden online? Dat we er alles uithalen wat er diep in jou zit en hiermee iedereen omverblazen? The message is all yours. Maar ik maak ‘m voor je. En we geven het een staande ovatie op elke pagina van je website en meer…

Wat houdt The Message precies in?

Als je een eigen bedrijf hebt, draait alles om de boodschap waarmee jij laat zien hoe je een klantprobleem oplost en waarom jij hiervoor de beste persoon bent. Dat klinkt even heel simpel. Echter, jouw droomklant heeft een tijdje nodig om hiervan overtuigd te raken. Daarom moet jouw verhaal staan als een huis. Dit kan alleen als er een goed uitgedachte strategie achterzit met een helder brand manifest.

Brand manifest

Een brand manifest is in feite de ‘why’ achter jouw merk. Het vertelt waarom het bestaat, wat de missie is en welke unieke eigenschappen het bezit.

Met die informatie maak ik een ‘epic story’ rondom jouw merk dat het hart van de doelgroep raakt. Dit verhaal vormt de basis van alle communicatie en het zorgt ervoor dat je dit helder overbrengt.

Branding resoneert dus in het diepst van jouw wezen. Jouw emoties, unieke identiteit en vakkennis zijn hierbij key. Als jij jezelf als sterk merk wilt neerzetten, dan is een brand manifest dé must-have voor al jouw contentcreatie.

Omdat jouw website fungeert als het epicentrum hiervan, schrijf ik hiervoor content vanuit jouw killer brand manifest. Maar dit kan natuurlijk ook een verleidelijke mailfunnel of social advertentieset zijn. Dit alles volgens een beproefde strategie om van bezoekers klanten te maken. Let’s turn that brand into a catchy one!

Wat krijg je nou precies als je The Message afneemt:

  • Intake via Zoom of telefonisch;
  • Brand Manifest;
  • Webteksten (homepagina, over mij-pagina, dienstenpagina, call-to-actions, SEO-proof etc.) of;
  • Social media advertentieset of;
  • Mailfunnel of;
  • Iets waar jij blij van wordt.

Het is toch heerlijk als jouw website en andere kanalen straks vol staan met sprankelende teksten, zodat jouw droomklant met liefde ja zegt tegen een samenwerking?

Jouw investering voor een brand manifest met succesvolle content is altijd in overleg. Voor website content kun je denken aan een investering vanaf € 2.200,-.

Ik vier dit jaar mijn 20-jarig ondernemersjubileum! 

Daarom speciaal voor jou een gratis training Personal Branding

Als je je inschrijft kom je ook op mijn mailinglijst. Je ontvangt dan leuke inspiratie in je inbox en fijne tips. Maar soms kan het ook zo zijn dat ik je een fingerlickin' aanbod doe (met een reminder, en misschien nog een reminder). Heb je daar geen zin in? Dan kun je je gelijk uitschrijven. Ik vind dat echt geen probleem. Zie ook mijn privacyverklaring.

Het is tijd voor een feestje!

Niet alleen omdat ik nu 20 jaar ondernemer ben, hoor (al vind ik het stiekem best een prestatie, haha). Het gaat mij vooral om jou! Jij leest dit nu en je hebt zin in een nieuwe draai aan je bedrijf. Ik wil daarvoor dan gelijk alle glitters uit de kast trekken.

Als het om marketing, content, design en ondernemen gaat, heb ik er dus al een tijdje opzitten. Het begon in 2003 bij grote corporates als KLM, KPMG en Rabobank. Maar nu werk ik het liefst met vrouwelijke dienstverleners die het leven van hun klanten een stukje mooier maken. Of je nou een leefstijlcoach bent of een interieurstylist… dat maakt mij niet uit. Jij wilt graag het verschil maken met je bedrijf en ik help je met de verpakking [*trekt de bubbels alvast open*].

Liefs, Annemarieke

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!