fbpx

Training: ‘Doelen stellen en waarmaken’

Wil jij knallend van start dit jaar?

Of je nou een interieurstylist, fotostylist, fashionstylist, foodstylist, fotograaf, visagist, nagelstylist, etaleur, outdoor stylist, decorateur of een andere mooimaker bent…

“Je kan alleen knallend van start als je de basis goed hebt staan…

…en dan heb ik het niet over een mooie portfolio op je website of een gelikte Insta.”

Kijk, je bent natuurlijk niet gek. Je weet heus wel dat je er wat voor moet doen om klanten te krijgen, want ze komen nou eenmaal niet vanzelf aanwaaien. Alleen merk je ondertussen dat het niet zo makkelijk is als je eerst dacht. Op zich ben je redelijk actief op je socials, dus je bent ervan overtuigd dat het daar niet aan kan liggen… hoewel je daar ook niet echt veel klanten uithaalt. Maar wat ontbreekt er dan aan? Is het te wijten aan Corona? Hmm, daarvoor ging het ook al niet zoals je het je allemaal had voorgesteld. Je wilt dit jaar zo graag weer knallend van start met je bedrijf, maar je weet alleen niet hoe.

Ik ga jou helpen met 3 trainingsvideo’s!

Wil jij leren:

  • Welke stappen je moet zetten om de basis van je onderneming te laten staan als een huis, met als gevolg dat je eindelijk groeit in klanten?
  • Hoe je vanuit deze basis een jaarplan maakt met doelstellingen, zodat je deze behaalt?
  • Wat je dit jaar als stylist absoluut niet meer moet doen, zodat je geen tijd meer verspilt aan randzaken die niets opleveren?
  • Hoe je echt een focus aanbrengt in je styling business en impact maakt bij je klant?
  • Hoe je met de juiste boodschap en marketingactiviteiten je klant voor je wint?

 

Volg dan mijn 3-delige training, waarmee je met een sterke basis doelen stelt en waarmaakt voor een bloeiende styling business. Verdeeld over 3 dagen krijg je de video’s in je mailbox, zodat je tijd genoeg hebt om daadwerkelijk actie te ondernemen op de geleerde stof. Uiteraard kun je deze volgen wanneer je maar wilt!
=

Video 1: Focus op jouw klant

=

Video 2: Jaarplan met omzetdoelstellingen

=

Video 3: Impact met content en je actieplan

De investering voor deze training is tijdelijk slechts € 27,- excl. btw.

Dat heb je waarschijnlijk met 1-twintigste klant weer terugverdiend 😉 Dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan en maak van dit nieuwe jaar een topjaar!

“Ik heb vorig jaar deze training gevolgd en ik heb daarmee geleerd hoe ik veel meer impact kan maken bij mijn ideale klant. Ik had nog nooit gehoord van een klantreis bijvoorbeeld en ik weet nu dat dit noodzakelijk is om niet altijd maar standaard content te maken en mijn gestelde doelen te behalen. Ik vond het ook prettig dat ik het gewoon in mijn eigen tijd kon doen.”

Gwen Bauer

Ik heb wel eens meer zo’n cursus gedaan maar het mooie hiervan vond ik dat het speciaal voor stylisten is. Niet dat dat een must is, maar je kan je toch beter in de voorbeelden verplaatsen. Ze gaan niet alleen in op een goeie basis of op jaardoelen, maar echt op een visie hoe je content maakt. Dus heb je er ook wat meer aan. Ik had daarna nog wat vragen en toen heb ik ook een gratis marketingsessie met Annemarieke gedaan. Heel interessant en mooie tips gekregen. 

Linda van Dorp