fbpx

Als je jouw doelgroep wilt helpen naar die ultieme verandering, laat dan ook de beste versie van jezelf zien.

Ik kan het volgende voor jou doen:

The Message

Een duidelijk brand manifest met content voor je website

Als mensen jouw bedrijfsteksten lezen, willen ze binnen 10 seconden merken dat jij eventueel geschikt bent om hun probleem op te lossen. Als dit niet gebeurt, zijn ze foetsie!

Na een uitgebreide intake schrijf ik eerst een helder brand manifest, zodat jij weet wat je moet vertellen en iedereen weet waar jij voor staat. Daarna schrijf ik teksten voor jouw website volgens een beproefde strategie om van bezoekers klanten te maken.

Dit zit erin:

 • Intake via Zoom of telefonisch
 • Brand Manifest
 • Homepagina
 • Over mij-pagina
 • Dienstenpagina (of 1 andere pagina)
 • SEO
 • Call-to-actions
 • De pagina’s worden geschreven volgens dé strategie om conversie te genereren
 • Ca. 800 woorden per webpagina

Het is toch heerlijk als jouw website straks vol staat met sprankelende teksten, zodat jouw droomklant met liefde ja zegt tegen een samenwerking?

Jouw investering voor succesvolle content op je website is €1.600, exclusief btw.

The Brand Design

Total rebranding

Wil je dat klanten in actie komen? Dan moet je niet alleen in woord, maar ook in beeld laten zien dat jij de ware bent.

Ben jij klaar voor een sprankelend beeldfeest, waardoor jouw droomklanten heel graag bij je willen horen?

Vanuit een helder brand manifest ontwikkelen we jouw female brand. Je krijgt een compleet nieuwe huisstijl met fotografie en website, inclusief teksten.

Deze (re)branding is maatwerk waarvoor een offerte wordt afgegeven. Investeringen hiervoor varieren van ca. €3.500 tot €8.000.

The Masterplan

Ik maak een jaarplan om jou als expert in de markt te zetten

Je komt online enorm veel keuzes tegen om jezelf goed in de markt te zetten. Vaak voelt dat overweldigend en als ‘moeten’. Geen wonder dat je soms niet verder komt!

Na een 1-op-1 breinstorm maak ik een brand manifest en marketingstrategie op maat, zodat je lekker gericht kan vlammen en de juiste klanten binnenhaalt. 

Heb je de afgelopen tijd een van deze dingen geroepen? Dan heb ik iets tofs voor je.

N
Ik wil mijn bedrijf als sterk merk neerzetten met een mooi logo en een gave huisstijl. Maar ik wil wel iets dat echt onderscheidend is en bedacht vanuit een heldere strategie. Dus geen ontwerp van mijn creatieve nichtje!
N

Als ik iets plaats op mijn socials, wil ik bij mijn doelgroep blijven hangen als expert. Ik wil op een positieve manier in hun achterhoofd blijven zodat ze voor mij kiezen als ze mij nodig hebben.

N

Er zit geen eenheid in mijn social uitingen. Het ziet er niet herkenbaar en overzichtelijk uit. Daarom denk ik dat mogelijke klanten liever een ander kiezen, omdat diegene beter onder de aandacht komt.

N

Mijn logo past helemaal niet meer bij mijn huidige bedrijf. Ik ben er niet meer trots op en het zegt niets over wat ik op dit moment doe.

N

Ik kan op zich werken met Canva, maar om nou zelf een samenhangende social look te ontwerpen… dat gaat even te ver.

N

Ik wil graag professioneel voor de dag komen, maar als starter is mijn budget nog niet haleluja.

Als dienstverlener weet je dat een professionele, authentieke uitstraling helpt bij de keuze van jouw droomklant. Daarom wil je jouw branding op een originele wijze vertaald zien naar prikkelend beeldmateriaal. Misschien heb je zelf al iets geprobeerd in Canva, maar het resultaat was niet wat je voor ogen had. Bij anderen ziet het er gewoon veel beter uit. En als je jezelf en je bedrijf serieus neemt, weet je gewoon dat het goed moet.

Ik help je met liefde! En dat doe ik op de volgende manieren:

Het design depot

Een ‘allmost ready’ logo of social design speciaal voor jou aangepast

Logo € 199,- of social design 499,-

Vanaf 15 mei beschikbaar.

Heb je nog niet veel te besteden, maar wil je wel sterk voor de dag komen? Dan heb ik een paar hele mooie logo’s en stijlen in mijn depot die van jou kunnen zijn! Kies er eentje uit en ik pas hem voor jou aan op maat, zodat het echt past bij wat jij uit wilt stralen.

De bestanden die je als template ontvangt, zijn geschikt om te gebruiken in Canva. Een supermakkelijke tool waarmee je in een handomdraai gave content maakt.

Branding pakket

Vanuit een heldere strategie een logo, brandbook en social designs

€ 987

Ben je toe aan een nieuwe look? Vanuit een heldere strategie ga ik voor je aan de slag met een uniek design. Ik zorg ervoor dat je een krachtig merk neerzet waar jouw droomklant niet omheen kan. Je ontvangt:

 

 • Een nieuw logo
 • 1 social content design naar keuze, die ik voor je klaarzet in Canva
 • Brand book met stijl-/beeld-/lettertypegebruik
 • Bonus: briefingsdocument voor fotografie
 • Bonus: Social Content Kalender
 • Uit te breiden met meer!

Ik vier dit jaar mijn 20-jarig ondernemersjubileum! Daarom speciaal voor jou een gratis training Personal Branding

Als je je inschrijft kom je ook op mijn mailinglijst. Je ontvangt dan 1x per week leuke inspiratie in je inbox en fijne tips. Maar soms kan het ook zo zijn dat ik je een fingerlickin’ aanbod doe (met een reminder, en misschien nog een reminder). Heb je daar geen zin in? Dan kun je je gelijk uitschrijven. Ik vind dat echt geen probleem. Zie ook mijn privacyverklaring

Het is tijd voor een feestje!

Niet alleen omdat ik nu 20 jaar ondernemer ben, hoor (al vind ik het stiekem best een prestatie, haha). Het gaat mij vooral om jou! Jij leest dit nu en je hebt zin in een nieuwe draai aan je bedrijf, op welke manier dan ook. Ik wil daarvoor dan gelijk alle glitters uit de kast trekken.

Als het om marketing, content, design en ondernemen gaat, heb ik er dus al een tijdje opzitten. Het begon in 2003 bij grote corporates als KLM, KPMG en Rabobank. Maar nu werk ik het liefst met vrouwelijke dienstverleners die het leven van hun klanten een stukje mooier maken. Of je nou een leefstijlcoach bent of een interieurstylist… dat maakt mij niet uit. Jij wilt graag het verschil maken met je bedrijf en ik help je met de verpakking [*trekt de bubbels alvast open*].

Liefs, Annemarieke

Oja, als je nou meer wilt weten over wat er in die 20 jaar is gebeurd (met ups en downs)…

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!