fbpx

Binnenkort staat hier een nieuw programma online!

Dan gaan we jouw business eens flink naar een hoger plan tillen!

Weet je nog, dat je aan je familie en vrienden vertelde dat je voor jezelf ging beginnen? De meesten reageerden super enthousiast. Echt iets voor jou!

Een enkeling had z’n twijfels, maar daar liet jij je niet door uit het veld slaan. Want jij wist zeker dat het ging lukken!

Jij dacht vast aan een knallende start, want tijdens je periode in dienst waren mensen al laaiend enthousiast over je kwaliteiten. Maar niets bleek minder waar. Die klanten kwamen niet zomaar aanwaaien.

Ondernemen bleek toch moeilijker dan je dacht.

Eigenlijk weet je ook wel dat je jezelf veel beter op de kaart moet zetten. En daarom zoek je nu al een tijdje online naar verschillende marketingideeën om beter zichtbaar te zijn. Je surft eens naar collega stylisten en je leest wat blogs. Maar van alle ideeën en inzichten raakt je hoofd zo vol, dat je afdwaalt en uiteindelijk niet in de actiemodus komt.

Oké, posten op social dat doe je op zich wel vaak. Andere stylisten zie je daar ook succesvol zijn. Maar ook daar krijg jij geen toffe klanten uit. En als mensen zeggen dat je misschien wat meer moet netwerken om klanten te krijgen, krijg je spontaan een nare kriebel. Moet dat nou echt? Zomaar een verkooppraatje houden? Hmm, echt niet jouw ding!

Zo ben je alweer een tijdje verder. En mensen vragen wel eens; “Gaat het goed met je bedrijfje?” “Mwa, best redelijk,” zeg je dan. Maar diep van binnen begint het toch wel te knagen. “Heeft die ene persoon dan toch gelijk? Moet ik dan maar weer een vaste baan gaan zoeken?” Bah nee, dat is wel het allerlaatste waar je aan moet denken! Er moet nu snel wat gebeuren. Je weet alleen niet hoe…

STEL NU EENS DAT JE

N

Precies leert hoe je als stylist aan genoeg klanten komt en daarvan lekker kan leven?

N

Leert hoe je je echt onderscheidt van andere stylisten, zodat jouw droomklant voor jou kiest?

N

Met jouw aanbod je klant precies weet te raken, zodat ze je betalen wat je waard bent?

N

Wordt gezien als de styling expert in jouw specialisme, zodat klanten niet kunnen wachten om met je af te spreken?

N

Leert dat marketing eigenlijk heel makkelijk en leuk is, omdat je met de juiste structuur en middelen continu klanten trekt? En daardoor ook nog eens tijd bespaart en meer rust in je hoofd hebt?

N

Een krachtig verhaal vertelt op jouw website, maar ook in levende lijve, waarmee je eindelijk de tofste styling klanten binnenhaalt?

N

Eindelijk genoeg klanten en geld hebt, zodat je zonder zorgen leuke dingen kan doen en financieel meer zekerheid hebt?

Binnenkort vind je hier alles over mijn nieuwe programma om jouw styling business een flinke boost te geven.

Wil je wel alvast aan de slag met jouw business?

Daarnaast ontvang je waardevolle e-mails met nieuws en tips. Ik ga vertrouwelijk om met je gegevens en je hebt altijd de mogelijkheid om je weer uit te schrijven. Zie ook mijn privacyverklaring.

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!