fbpx

Creative Business Succes  Deel 1

De ultieme basis voor een succesvolle toko

Weg met die hobby! Dit programma is voor de ambitieuze, creatieve zzp’er die het tijd vindt voor ‘serious business’.

Af en toe zit je te peinzen. Je werkt al een tijdje als stylist, fotograaf of in een andere creatieve functie in de dienstverlening, maar je hebt te weinig klanten om ervan te leven. Terwijl je gewoon fulltime wil doen wat jij het allerliefste doet, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over genoeg geld op je rekening. Die enthousiaste kriebel is er eerst was, heeft nu plaatsgemaakt voor gepieker: “Hoe krijg ik nou meer klanten? Moet ik iets aan mijn website veranderen? Meer zichtbaar zijn op Facebook? Of is het iets anders?”

Je vraagt je af waar je in godsnaam moet beginnen…

Don’t worry! Tijdens het programma Creative Business Succes Deel 1 laat ik je zien waar je bedrijf marketingtechnisch aan moet voldoen om die toffe klanten te trekken. Ook als je net voor jezelf begint, is dit programma zeer geschikt. Want in plaats van eerst een paar jaar aanmodderen, zet je een fantastische basis neer die gemaakt is voor groei!

Voor wie is dit programma gemaakt?

Voor creatieve zzp’ers in een dienstverlenende functie, zoals interieurstylisten, fotografen, weddingplanners, haarstylisten, decorateurs, beautyspecialisten, foodstylisten, fashionstylisten, make-up artists, ontwerpers, concept designers en meer!

Wat ga je leren

N

Werken vanuit een duidelijke bedrijfsdoelstelling, zodat je daar met je activiteiten op anticipeert.

N

Dat jouw bedrijf ook echt om jou draait. Je zet een missie en visie neer en leert hoe jouw toegevoegde waarde de basis is voor succes.

N

Je leert onderzoek te doen naar jouw ideale klant. Op een toffe, creatieve manier gaan we deze vormgeven. Bovendien leer je hoe je deze klant bereikt.

N

Hoe je een helder verhaal vertelt op jouw website, zodat je ideale klant actie onderneemt.

Dit leer je tijdens het programma ‘Creative Business Succes Deel 1’. Tijdens 3 individuele bijeenkomsten van 2 uur ontdek je de basis voor een goede business. Maar let op! Naast deze bijeenkomsten ga je thuis flink aan de slag, want je moet het zelf doen om het in de vingers te krijgen.

En na dit programma?

Heb je de ultieme basis die een must is voor een succesvolle toko. Wil je je bedrijf en jezelf naar een nog hoger plan tillen? Volg dan ook het programma ‘Creative Business Kick-Off 2’. Dan leer je ook hoe je het perfecte aanbod voor je klant samenstelt, hoe je de de juiste strategie formuleert om goed zichtbaar te zijn en welk actieplan jou daarbij helpt.

Meld je nu aan!

Ben je er klaar voor om af te rekenen met je hobby en wil je winst maken met een unieke toko? Meld je dan nu aan!

Jouw investering is slechts €595,- (of 3 termijnen van € 200,-), exclusief btw.

Waarom ik jou graag help

Tijdens een zzp-meeting vroeg een groepje of ik ze niet kon helpen met wat marketingtips.

Ik werkte al 16 jaar als zzp’er aan verschillende marketingconcepten en de laatste jaren ook als designer en stylist. Dus het was eigenlijk een hele logische vraag!

Al snel bleek dat er meer nodig was dan alleen maar een paar tips. Het lag dieper. In veel gevallen miste er een goede basis voor hun business. Ik kon niet wachten om Brand Your Style te beginnen en zzp’ers daarmee te helpen.

Ik wil namelijk niet dat jij als creatief loopt te ‘strugglen’. Mijn missie is dat elke zzp’er in de creatieve dienstverlening blij wordt van succesvol ondernemen.

Dus ben jij een zelfstandig interieurstylist, fotograaf, browspecialist, nagelstylist, grimeur, beautician, hairstylist, weddingplanner, etaleur, visagist, tekenaar of andere mooimaker in de dienstverlening? En wil je niet meer aanmodderen? Laat mij je dan helpen. It’s time to Brand Your Style!

Heb je die enthousiaste kriebel gekregen?

Meld je dan nu aan en maak van je droom werkelijkheid!

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!