fbpx

Creative Business Succes Deel 2

Van het perfecte aanbod naar waardevolle klanten

Je hebt Creative Business Deel 1 gevolgd en bent toe aan het verder vormgeven van je business. In dit tweede deel leer je hoe je een constante stroom van waardevolle klanten krijgt.

Tijdens het programma Creative Business Succes Deel 2 ga je flink in de actiemodus. Op je website zet je een aanbod neer waar je ideale klant echt niet omheen kan. Je leert een duidelijke strategie te maken waarmee je klanten naar dit aanbod toetrekt. Je maakt jezelf goed zichtbaar bij je toekomstige klanten en zorgt ervoor dat ze niet meer om jou heen kunnen. Je hebt hiervoor een effectief actieplan geformuleerd waar je het komende jaar profijt van hebt.

Wat ga je leren

N

Op basis van je ideale klant maak je een waanzinnig aanbod op je website. Een aanbod waar jij helemaal je creativiteit in kwijt kan!

N

Je maakt een duidelijke ondernemerspitch en je leert hoe je vol vertrouwen een verkoopgesprek start, zonder buikpijn.

N

Vanuit een marketingstrategie leer je hoe je je ideale klant het beste benadert en via welke media en middelen.

N

Daarnaast werk je aan een contentstrategie, zodat je weet hoe je met pakkende teksten en beeldmateriaal opvalt bij je ideale klanten. Het wordt nu tijd om flink te shinen!

N

Ik help je met een retegoed jaarplan, zodat je weet wanneer je actie moet ondernemen op welke media. Door deze focus bespaar je tijd én werk je aan een constante stroom van waardevolle klanten.

Dit 1-op-1 programma bestaat wederom uit 3 bijeenkomsten van 2 uur. Ook krijg je weer een werkboek en flink wat huiswerk mee zodat je alles uit het programma haalt dat nodig is voor een succesvolle business.

En na dit programma?

Dan ligt het helemaal aan jou of je er een succes van maakt. Daar kan ik niet voor zorgen, maar wel voor een goede basis. Ondernemerschap vraagt ontzettend veel doorzettingsvermogen en commitment. Maar dit programma heeft er wel voor gezorgd dat ondernemen gewoon vet leuk is! Helemaal als je je ideale klant hebt bepaald én een tof aanbod hebt gemaakt waar je met plezier aan werkt. Maak er wat van en geniet van je droomtoko!

Meld je nu aan!

Wordt het tijd om verder aan je business te werken, zodat je die ideale klant echt binnenhaalt? Meld je dan aan voor Creative Business Succes Deel 2. Dan gaan we snel samen aan de slag!

Jouw investering is slechts €595,- (of 3 termijnen van € 200,-), exclusief btw.

Veelgestelde vragen

Kan ik dit programma ook volgen zonder dat ik deel 1 heb gedaan?
Helaas niet. Deel 1 is de basis van het programma die vanuit een doordachte visie is opgebouwd. Deze inzichten heb je nodig om Deel 2 succesvol af te ronden.

Hoe langt duurt het programma?
Het zijn 3 bijeenkomsten waar ongeveer twee weken tussen zitten. We streven ernaar om binnen twee maanden klaar te zijn, zodat we de flow erin houden.

Waarom ik jou graag help

Tijdens een zzp-meeting vroeg een groepje of ik ze niet kon helpen met wat marketingtips.

Ik werkte al 16 jaar als zzp’er aan verschillende marketingconcepten en de laatste jaren ook als designer en stylist. Dus het was eigenlijk een hele logische vraag!

Al snel bleek dat er meer nodig was dan alleen maar een paar tips. Het lag dieper. In veel gevallen miste er een goede basis voor hun business. Ik kon niet wachten om Brand Your Style te beginnen en zzp’ers daarmee te helpen.

Ik wil namelijk niet dat jij als creatief loopt te ‘strugglen’. Mijn missie is dat elke zzp’er in de creatieve dienstverlening blij wordt van succesvol ondernemen.

Dus ben jij een zelfstandig interieurstylist, fotograaf, browspecialist, nagelstylist, grimeur, beautician, hairstylist, weddingplanner, etaleur, visagist, tekenaar of andere mooimaker in de dienstverlening? En wil je niet meer aanmodderen? Laat mij je dan helpen. It’s time to Brand Your Style!

Heb je die enthousiaste kriebel gekregen?

Meld je dan nu aan en maak van je droom werkelijkheid!

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!