fbpx

1-op-1 programma:
Een succesvolle business met een onderscheidend merk!

ZULLEN WE SAMEN JOUW BUSINESS NAAR EEN HOGER PLAN TILLEN?

Weet je nog, dat je aan je familie en vrienden vertelde dat je voor jezelf ging beginnen? De meesten reageerden super enthousiast. Echt iets voor jou!

Een enkeling had z’n twijfels, maar daar liet jij je niet door uit het veld slaan. Want jij wist zeker dat het ging lukken!

Jij dacht vast aan een knallende start, want tijdens je periode in dienst waren mensen al laaiend enthousiast over je kwaliteiten. Maar niets bleek minder waar. Die klanten kwamen niet zomaar aanwaaien.

Ondernemen bleek toch moeilijker dan je dacht.

Eigenlijk weet je ook wel dat je jezelf veel beter op de kaart moet zetten. En daarom zoek je nu al een tijdje online naar verschillende marketingideeën om beter zichtbaar te zijn. Je surft eens naar andere creatieven en je leest wat blogs. Maar van alle ideeën en inzichten raakt je hoofd zo vol, dat je afdwaalt en uiteindelijk niet in de actiemodus komt.

Oké, posten op social dat doe je op zich wel vaak. Andere creatieven zie je daar ook succesvol zijn. Maar ook daar krijg jij geen toffe klanten uit. En als mensen zeggen dat je misschien wat meer moet netwerken om klanten te krijgen, krijg je spontaan een nare kriebel. Moet dat nou echt? Zomaar een verkooppraatje houden? Hmm, echt niet jouw ding!

Zo ben je alweer een tijdje verder. En mensen vragen wel eens; “Gaat het goed met je bedrijfje?” “Mwa, best redelijk,” zeg je dan. Maar diep van binnen begint het toch wel te knagen. “Heeft die ene persoon dan toch gelijk? Moet ik dan maar weer een vaste baan gaan zoeken?” Bah nee, dat is wel het allerlaatste waar je aan moet denken! Er moet nu snel wat gebeuren. Je weet alleen niet hoe…

Stel nu eens dat je…

N

Precies leert hoe je als creatieve ondernemer aan genoeg klanten komt en daarvan lekker kan leven?

N

Leert hoe je je echt onderscheidt van anderen, zodat jouw droomklant voor jou kiest?

N

Met jouw aanbod je klant precies weet te raken, zodat ze je betalen wat je waard bent?

N

Wordt gezien als de expert in jouw specialisme, zodat klanten niet kunnen wachten om met je af te spreken?

N

Leert dat marketing eigenlijk heel makkelijk en leuk is, omdat je met de juiste structuur en middelen continu klanten trekt? En daardoor ook nog eens tijd bespaart en meer rust in je hoofd hebt?

N

Een krachtig verhaal vertelt op jouw website, maar ook in levende lijve, waarmee je eindelijk die te gekke opdrachtgevers binnenhaalt?

N

Eindelijk genoeg klanten en geld hebt, zodat je zonder zorgen leuke dingen kan doen en financieel meer zekerheid hebt?

Dit leer je tijdens het 1-op-1 programma ‘Een succesvolle business met een onderscheidend merk’.

Of je nou een interieurstylist, grafisch ontwerper, fotograaf, fashionstylist,  decorateur of een andere mooimaker bent…

Tijdens 8 modules waarin we 1-op-1 samenwerken, ontdek je hoe je jezelf echt goed op de kaart zet en hoe je met meer kennis en zelfvertrouwen klanten binnenhaalt. Maar let op! Je krijgt huiswerk mee en gaat echt flink aan de bak.

Wat is de inhoud van het programma?

Het programma bestaat uit de volgende modules:

MODULE 1

PERSONAL BRANDING

Jouw stijl, jouw ondernemerstype en jouw krachtige visie. We starten met het bouwen van jouw onderscheidend vermogen en een sterk merk. 

MODULE 2

HOE JE FOCUST OP JE FAVORIETE KLANT

Jouw favoriete klant ga je kiezen en door en door leren kennen, zodat je de juiste impact maakt. Je concept krijgt nog meer verdieping.

 

MODULE 3

EEN WERKENDE WEBSITE
Je bent klaar om een waanzinnige home- en over mij-pagina te schrijven volgens een beproefd format en indeling. Het doel van deze module is een website die werkt!

MODULE 4

HET PERFECTE AANBOD

Je gaat je aanbod aanscherpen zodat jouw favo klant hier echt niet omheen kan. Hiervoor ga je salespagina’s schrijven die leiden tot een prachtige aankoop.

MODULE 5

DOELEN STELLEN

Ik laat je zien hoe je op een slimme manier businessdoelen – ja, dus ook omzetdoelen – stelt en hoe je het jezelf ongelofelijk easy maakt met een makkelijk actieplan

MODULE 6

DE JUISTE MARKETING ACTIVITEITEN

Hoe je er slim voor zorgt dat je met de juiste middelen klanten binnenhaalt en welke activiteiten je daarvoor inzet.

MODULE 7

JOUW CONTENTPLAN

Het is tijd voor de juiste zichtbaarheid! Hier maken we jouw contentstrategie en -planning en kijken we naar welke teksten en inhoud echt impact maken.

MODULE 8

SOEPELE SALES

Hier ontdek je hoe je je diensten aan de man brengt en eventuele bezwaren wegneemt. Dit alles zonder opdringerig verkoopgevoel. Sales bedrijven wordt makkelijker dan je nu denkt!

Aan het einde van dit traject, dan…

N

Weet je precies hoe jij aan je klanten komt. Halfbakken pogingen die niets opleveren zijn verleden tijd.

N

Heb je je droomklant en je doel duidelijk voor ogen. Daar is je strategie en actieplan helemaal op afgestemd. Je hebt eindelijk een structuur. Daardoor werk je veel effectiever, en heb je meer rust in je hoofd.

N

Kijk je nooit meer zuchtend naar succesvolle collega stylisten. Je weet met jouw unieke waarde onderscheidend te zijn zodat jouw droomklanten voor ‘jou’ kiezen.

N

Heb je je praatje klaar en weet je duidelijk te vertellen wie je bent, wat jouw oplossing is en voor wie. Klanten kunnen straks niet meer om je heen en ze betalen je wat je waard bent!

N

Heb je een fantastische basis voor een succesvolle creatieve business omdat je knalt met je marketing. Dat je daar wat tijd en energie in moet steken vind je niet erg: het is leuk, veel makkelijker dan je dacht én het levert een continue stroom van waardevolle klanten op.

Ben je ook klaar met die onzekerheid?

Dan is NU het moment aangebroken om een serieuze business neer te zetten die geld oplevert. En ik neem je mee tijdens deze toffe reis!

Dit programma waar ik je 1-op-1 aan de hand meeneem heeft een investering van € 1879,- exclusief btw.

Je krijgt hiervoor:

  • 8 trainingsmodules met video
  • 6 individuele sessies met mij van een uur
  • 8 worksheets met huiswerkopdrachten, die uiteraard worden nagekeken na elke module.
  • Tijdelijke bonus 1: Contentkalender 2022 (t.w.v. € 75,-)
  • Tijdelijke bonus 2: Een uitgebreide content en tekstcheck op je website (t.w.v. € 640,-)
  • Tijdelijke bonus 3: Je dienst lanceren in 14 stappen (t.w.v. 375,-)

Dit betekent in plaats van € 2.969,- een investering van maar € 1879.- excl. btw.!

Je kan het natuurlijk ook in je eentje blijven doen

Dat heb ik zelf ook een tijdje geprobeerd. Ik was tenslotte al een langere tijd marketingspecialist, dus vond het niet nodig op in mijzelf op ondernemersgebied te investeren. Maar ik wist ook dat ik als ik het alleen bleef doen ik mijzelf nooit naar een hoger level zou tillen. Dus toen besloot ik uiteindelijk toch om business coaching te zoeken. Als resultaat verdiende ik 4 keer meer dan dat jaar ervoor!

Ik heb nooit echt ergens spijt van, maar ik vond het wel jammer dat ik op dat gebied niet eerder in actie ben gekomen en heel eigenwijs probeerde om alles in mijn eentje uit te vinden. Dus leer van mij – als stylingspecialist EN ervaren ondernemer – hoe je een succesvolle business bouwt.

Of wil jij nog jaren uittrekken om erachter te komen wat ervoor nodig is om genoeg klanten te krijgen? En dus ook nog jaren met onvoldoende inkomen zitten?

Nee toch?

Even een simpele rekensom

Stel je bent een interieuradviseur of een designer en een van jouw pakketten bestaat uit een advies van 690 euro. Dan heb je de investering in het programma dus met maar 3 klanten al dik terugverdiend!

Maar 3 klanten!

Dus waarom zou je nog twijfelen?

Wat een super leuke weken! Ik heb mezelf en mijn bedrijf echt leren kennen. Annemarieke heeft me zo gesteund en gemotiveerd, ook op de stukken waar ik zo onzeker over was. Dankzij deze coaching heeft mijn bedrijf echt een goede start kunnen maken, dankjewel!

Zoë, IDES Interior & Design

Meestal ben ik degene die klanten transformeert naar hun beste zelf, maar is dit met mij en mijn bedrijf gebeurt. Jeetje, wat ben ik gegroeid tijdens deze 8 geweldige weken. Ik ben compleet anders gaan denken over mijn doelgroep en mijn ondernemersdoelen en daarom heb ik besloten om mijn bedrijf helemaal om te gooien. Middels dit programma heb ik nu wel genoeg klanten, maar toch kan het nog anders en beter. Vol inspiratie ben ik nu een nieuw bedrijf aan het opzetten die compleet bij mij past, en Annemarieke helpt mij daarbij. Geweldig! 

Marieke de Boer

Ik vind het serieus lastig om in de actiemodus te komen. Ik heb last van ADD (hoewel Annemarieke zegt dat het geen last is, maar een mooie gave, haha), en dat heeft ervoor gezorgd dat ik gruwelijk vast ben blijven zitten in het verzinnen van leuke marketingideeen in plaats van ze uit te voeren. En naar nu blijkt voor een bevolkingsgroep in plaats van een doelgroep. Ik ben schoonheidsspecialiste aan huis, wat op zich aardig liep aan klanten, maar de uiteindelijke winst was ik niet zo tevreden over. Dankzij dit programma heb ik een hele duidelijke klantspecialisatie gemaakt, waardoor ik meer met pakketten kan werken in plaats van allerlei losse behandelingen. Dit geeft mij veel meer focus (wat als ADD’er echt fantastisch is). Ook doordat ik nu een duidelijk bedrijf heb, en een vastgesteld actie- en contentplan. Zo raak ik ook niet meer afgeleid door randzaken die niets opleveren. En hou ik dus meer tijd over om met mijn gezin leuke dingen te doen, plus dat ik nu al in 1 maand heb verdiend waar ik normaal een kwartaal over doe. Dit maakt ook dat ik nu op zoek ga naar een locatie buitenshuis, zodat ik werk en prive beter gescheiden kan houden.

Oh en iedereen die opziet tegen ‘sales’, na dit programma is het bijna een eitje. Bijna he, je moet er nog wel wat voor doen, haha.

Groetjes, Astrid

Garantie: Niet tevreden? Geld retour!

Mocht je nou na twee modules denken, dit is echt helemaal niets voor mij… dan krijg je de kosten van dit programma retour. Voorwaarde is wel dat je deze eerste twee modules hebt afgerond, je huiswerk hebt ingeleverd en hebt deelgenomen aan de bijbehorende coachingsessies. En je hebt de derde module nog niet ontvangen.

Afmelden voor deze training kan alleen schriftelijk via info@brandyourstyle.nl, met een goed argument waarom de training kwalitatief niet voldoet. 

Ik ben ervan overtuigd dat deze training alles in zich heeft om jou te doen slagen als ondernemer. Daarom durf ik deze garantie absoluut te geven.

Veelgestelde vragen

Als ik mij heb aangemeld, hoe gaat het dan verder?
Geweldig! Dan heb je de eerste stap gezet naar een succesvolle creatieve business! Ik bel jou om kennis te maken en een afspraak om de eerste module in te plannen. Ook stuur ik jou alvast wat leuke opdrachten die we de tijdens de eerste module bespreken.

Hoe snel kan ik starten met dit traject?
Afhankelijk van onze beide agenda’s kan dit over het algemeen binnen twee weken. Vakantieperioden uitgezonderd. Wel stuur ik je alvast wat opdrachten als voorbereiding op de eerste module. Dan kun je in ieder geval al lekker snel aan de slag.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?
Gemiddeld 2-4 uur per module. Valt eigenlijk best mee, toch?

Waar vindt het plaats?
Je kan de modules lekker thuis volgen. We plannen de sessies in met Zoom of Google Meet. Super makkelijk!

Ik ben nog geen zelfstandig ondernemer, maar wil het wel graag worden. Is dit traject iets voor mij?
Jazeker. Dat is juist een goede zet, omdat je dan geen tijd en geld verspilt aan hoe het niet moet! Je legt een solide basis voor je styling business die je op een goede manier uitbouwt.

Ben je het ook zat om in je eentje jouw kostbare tijd te verdoen met al die pogingen die niets opleveren? Laat mij je leren hoe je op een makkelijke en leuke manier aan die geweldige klanten komt!

Missie

Ik wil dat elke ambitieuze vakvrouw in de dienstverlening blij wordt van een succesvolle business.

Contactgegevens

Annemarieke Uijtendaal
info@brandyourstyle.nl

KvK 34186992
Btw NL002106079835

Volg mij op instagram!